Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luis5

0 bejegyzést írt és 896 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veszprémi „tavaszba” a Miniszterelnökkel együtt besunnyogott a forradalmi hangulat. Sajnos lemaradtam a „vezérünk” beszédének élőben hallgatásáról, mert éppen úton voltam. Azért igyekeztem pótolni a hiányosságokat a különféle portálokról. Volt persze olyan link, amelynek megnyitásakor egy kicsit…..
                       Ha egy nőnek csak arra vagy jó, hogy ingyen ezermesterként kezeljen, azt jobb időben észrevenni. Persze, reménykedni még így is lehet, hisz bármikor megeshet, hogy egyszer csak a fürdőszobájában más is fog történni zuhanyfüggönycsere közben.                              …..
                       „Folyamatosan magát mentegette, épp csak azt nem írta – vagyis épp azt írta körül – hogy a férfiakba bele van kódolva a félrelépés, és egy nőnek nincs más dolga, mint szemet hunyni efelett” – A pasi hosszú idő után azzal próbál bevágódni a volt csajánál, hogy sztárügyvédi…..
                       Ha alaposan megismerjük saját magunkat, a valós igényeink, lehetőségeink is feltárulnak, így könnyedén kikerülhetőek a klisé-helyzetek. Posztolónk is azt vallja, hogy előbb magunkat térképezzük fel, utána jöhet a másik, mert ha nem így teszünk, ugyanazokat a hibákat fogjuk…..
A kutya az ember legjobb barátja, sokaknak többet jelent egy egyszerű társnál, lényegében egy mindennapi örömforrás. És bár a kistestű kutyák sokak számára az ideális választásnak bizonyulnak, ha kis lakásban élünk, számtalan tényezőt és buktatót kell szem előtt tartanunk, hogy az együttélés a…..
                       „Nem tudok annyiszor kozmetikushoz meg fodrászhoz járni, hogy plasztikázott, műtermi nőkkel versenghessek” – A cicis képek gyűjtése a serdülő korosztály fétise, és Levélírónk azzal próbálja most nyugtatni magát, mióta egy szép galériát fedezett fel párja mobiljában, hogy…..
                       „Azt mondta, hogy akkor olyan nőt fog keresni, aki majd megadja neki ezt...és kapásból rávágtam, hogy menjen, élje ki az álmát” - Ha az ágyban eltérőek a habitusok, az később valóban szakító ok lehet. Mi hát a teendő, ha egyik fél se enged?                              …..
luis5 2023.09.22 20:05:12
@body_andras: szerintem is. Itt a ravezetes volt túl gyors és erőszakos. Legtöbb nő megyozheto de rá kell szánni az időt...
Augusztus 22 a BRICS tagállamok csúcstalálkozójának kezdete, melyen brazil, orosz, indiai, kínai és dél-afrikai vezetők vesznek részt, mégpedig legfelsőbb szinten, kivéve Oroszországot, mely Putyin helyett külügyminiszterét Szergej Lavrovot küldi az egyeztetésekre (a Putyin elleni nemzetközi…..
luis5 2023.08.24 09:16:10
@Nietzsche.: a történelemben milyen összefüggés van gazdasági/katonai erő és nyugati típusú demokrácia közt? KÍNA az élő cáfolata minden nyugati elképzelésnek. 2 Nap (sőt sok kis Nap) van az egen
Miközben a múltja által kísértett Kambodzsa a közepes jövedelm csapdájába süllyed, nő ezzel párhuzamosan a Kínai befolyás a délkelet-ázsiai államban. A legtöbb nemzetközi sajtóorgánumnál nagy port kavart a  nemrégiben lezajlott kambodzsai választás hitelessége, ahol Hun Sen miniszterelnök ismételten…..
                       A barátnőt jelenleg két momentum tartja vissza a házasságtól: 1. kevés dolog köti össze a párjával, 2. a szülei távolságtartóak vele. Nem az intenzív izgalmakat keresi, mert tudja, hogy minden kapcsolat előbb-utóbb ellaposodik, mégis úgy véli, hogy ha kevés a közös kapocs, az…..
luis5 2023.08.17 21:14:52
A Magyar Szocialista Párt 1989 októberében alakult meg - az egypártrendszer állampártja, az MSZMP utódjaként. Azóta minden választáson indulnak. A következőkben kronologikus válogatás következik plakátjaikból. 1990 A rendszerváltás parlamenti választása. A felmérésekből lehetett sejteni, hogy az…..
Elindultunk a kiszemelt autónk felé. Olvastuk, hogy itt nem ismerik a hazai autóvásárlási káoszt és sokkal egyszerűbb minden. Hisszük, ha látjuk!Sétánk a Maitai River felett vezetett. A kereskedő örömmel üdvözölt minket, hiszen tegnap találkoztunk. A próbaúton sem találtunk semmi hibát, így…..
                       „Nem szeretek időt és energiát pazarolni olyan kapcsolatokra, ahol én nem vagyok tényező. Ám még mindig menthető lenne, ha tisztázná a dolgokat” – A barátnő a pasi baráti köréből választott magának havert, és nem mondja meg, miért járnak össze privátban. Posztolónk tudja,…..
A fél hónappal ezelőtti (június 20-i)  vihar Zugló kiszuglói, törökőri részét alaposan megtépázta, az Újvidék téren is kidöntött két fát, melyek összezúzták a játszótéri kerítést. A játszóteret ezért másnap lezárták. Csakhogy a lezárás immár fél hónapja tart, a helyreállítás, eltakarítás csiga…..
                        „Az, ha válás esetén kisemmiznének, nekem egy elég nagy sokk lenne, engem ilyennek neveltek, hogy mindig fontoljak meg pénzügyi döntéseket” – Levélírónk eddig mindössze egyszer került házasság közelébe, de amikor azt tapasztalta, hogy a nő gyereke nem kedveli, az anyja pedig…..
Hunvald-blog 813. Hazaárulók 2023.07.03 22:29:34
Nádori Gergely: Hazaárulók (Telex) Nádori Gergőnek persze maradéktalanul igaza van mindabban, amit ír — de ő ezt tanárként írja. Mérnökként annyival egészíteném ki mondandóját, hogy a hazaárulás (bár a közbeszédben tényleg elvesztette jelentését) valójában jól paraméterezhető. Az a kormány,…..
A magyar kormánypárt szavazóbázisát sokszor próbálták már egzakt módon beazonosítani, ám kevesen tapintottak rá arra a kohéziós erőre, aminek a Fidesz az elmúlt évtizedek sikereit köszönhetően. Igen, évtizedek, mert nem csupán a kormányzásban eltöltött időt kell ide számítani, hiszen már ellenzékben…..
A 24.hu egész részletes elemzést készített a Komárom-Tatabánya akkumulátor beruházásokról, és annak vízigényéről, a környéken folyó vízközmű beruházásokról. A cikk ITT olvasható el, én most csak pár dolgot szeretnék ebből kommentálni. Nem titok, részrehajló vagyok kicsit, mert a környéken élek, és…..
luis5 2023.05.29 14:30:45
@Etniez: akkor még minek pofazol bele?
Economist: "Vlagyimir Putyin orosz elnök, miután megtámadta Ukrajnát 2022 februárjában, elvágta az Európa felé irányuló gázszolgáltatást, amivel elérte, hogy jelentősen megnövekedjenek a lakossági energiaárak: a két évvel korábbihoz képest ezen a télen az elektromosság 69, a gáz 145 százalékkal…..
„Év végéig valamennyi állami kórházban – Pintér Sándor belügyminiszter utasítására – új beléptetőrendszert vezetnek be. „ – jelent meg ma több hírportálon is egy tegnapi bejelentés. Mivel x, y, és z %-ot csökkentek az ellátott esetek száma, ezért is a szigorítás. De vajon csak ennyi rejlik a számok…..
                       Korábban a pasi is gyerekvállalásban gondolkodott, ám az idő múltával csendben eldöntötte magában, hogy mégse időszerű. Ha a barátnő nem kérdez rá, várhatna akármeddig. Csak a nőknél ez nem ilyen egyszerű, nem érnek rá akármeddig. Lett egy macskájuk, és a pasi azon éli ki az…..
Nemcsak a „nagyhatalmi” presztízs iránti sóvárgás vezeti a hatalommániás Orbánt, hogy Magyarországot „akkumulátor-nagyhatalommá” tegye, hanem a kétségbeesett kiútkeresés is. Az illiberalizmus, vagyis a Fidesz rövid távú pártérdekeinek alárendelt és ezért abnormális piacgazdasági stratégia…..
luis5 2023.04.07 08:39:51
@ulpius66: Én régóta várom hogy a Patas azt mondja: az emberi ürülék nem ehető! Ezek másnap szivlapattal tömnék magukba Kossuth téren...
Néhány hete még elképzelni se tudtuk, rövidesen azonban létrejöhet az Orbán-Zelenszkij találkozó Ukrajna fővárosában. Mivel az ilyen látogatások időpontját biztonsági okokból nem jelentik be előre, a Fidesz szavazóit váratlanul érheti, ha azzal kezdődik a következő napok egyik közszolgálatinak…..
Miközben Magyarországon az oktatás után (mellett) most éppen az egészségügy körül áll (vagy folytatódik) a bál, Ausztriában kicsit más a helyzet. Lívia történetéből kiderül, kórházba ugyan sehol nem jó kerülni, de van, ahol jobb, mint máshol...
luis5 2023.03.12 17:24:57
Néhány napja kikerült a Belügyminisztérium honlapjára egy jópofa rövidítés, ami a köznevelési feladatokat ellátó személyek, azaz pedagógusokhoz kapcsolódó törvénynek módosítása és még van 4 nap arra, hogy véleményezzük. Az más kérdés, hogy nem 100 ezer véleményt várnak és nem is lenne szerencsés…..