Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superdod

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki megkérne, hogy adjak neki pár játékot, ami leginkább megmutatja, mire képes a Commodore 64, a C.R.E.A.T.U.R.E.S-t egészen biztosan a kezébe nyomnám. A platform egyik legszebb, legjobban összerakott játéka volt ez, egyben a legviccesebb. A C.R.E.A.T.U.R.E.S. volt a nyolcvanas években az,…..
Már többen beküldtétek, hogy láttátok a könyvesboltban a Pixelhősök című könyvet, amit egy régi motoros játékújságíró, Beregi Tamás írt. Természetesen mi is láttuk, sőt már javában bújjuk az 50 évnyi játéktörténelmet felölelő könyvet, hamarosan írok róla egy…..
superdod 2010.12.04 13:04:21
Az igazság az (bocsánat, rosszul kezdem: az én véleményem az...), hogy minden kritikának van értéke. Volt egy kolléganőm, aki rendszeresen elmesélte, hogy a hétvégén milyen filmet láttak a moziban, és, hogy az milyen, de milyen gáz volt, meg ez és ez játszott benne, meg hogy kb. olyan szinten volt rossz a film, mint az a másik, amit a múltkor láttak, aminek az volt a címe hogy...
Mivel rendszeresen a kedvenc filmeimhez hasonlított, mindig arra vártam, mikor húz jól le megint egy filmet, mert olyankor tuti olyan filmre megyünk el a haverokkal, amiben nem csalódunk.
LokkoLori kritikája (szerintem teljesen mindegy, hogy kritikának, véleménynek, vagy egyszerű hozzászólásnak hívjuk), az ő véleménye (ő sem állított mást, meg aztán egy elismert kritikus véleménye is hidegen hagy, ha nem értek vele egyet), és akiket például egyáltalán nem érdekel a konzol, azok megtudták általa, hogy a könyv nagyobb terjedelemben foglalkozik az ő világukkal, akiket meg nem érdekel a számítógép, azok megtudták, hogy nem érdemes nekik megvenni a könyvet.
És ezt nem LokkoLori védelmében írtam... hátmég, hogy a számítógép szerintem sem konzol :P
Úgyhogy szerintem, ha a könyv szerzője mondjuk nem annyira jártas (nem tudom, hogy az-e vagy nem, lehet, hogy csak egyszerűen nem a konzolokról akart írni) a konzolok világában, attól még írhat könyvet a számítógépes játékokról úgy, hogy elfelejti tisztázni, hogy a számítógép és a konzol nem ugyanaz, és emellett még az is elnézhető, ha megemlíti a konzolokat is.