Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilmon

16 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Shaki megint nagyot alkotott!!!! Gondoltam megosztosztom, ha még nem hallottad volna. A video kicsit fúrcsa... De a szám annnnnnnyira jóóóóóóóóóóóó!!!! És mellesleg jól áll neki ez a haj!!! Goldoltam spanyolul mutatom! Remélem tetszik!! :D Enjoy!..
csilmon 2011.06.30 23:56:29
Lezárult a Rajzolj arcot Pikachunak! című kis pályázatunk. Mivel ez volt az első ilyesféle kezdeményezés az oldalon, mindenki alkotása bekerült ebbe a gyűjteménybe. Nagy köszönet minden kedves beküldőnek! :) Lássuk a…..
 Szia!Igaz későn, de összegyűjtöttem a lehető leghumorosabb oldalakat, amik mindig megnevettetik az…..
 Sziasztok! Igazából ezt a bejegyzést az egyik kedvenc énekesnőmről akartam készíteni. Sokan azt hiszik, hogy ferde hajlamú, vagy csak nagyon fura...Erről szó sincs...ő gyakorlatilag így adja ki az egyéniségét és egy lányhoz képest tényleg egyedi. Ez egy elég szép…..
 Nagyon köszi a dalt!!! Amúgy én Ákos rajongó vagyok!!! ^^ Először is boldog szülinapot szeretnék kívánni ♥ , s ezért most megmutatom Ákos legszebb dalait neked!!! :) Ez az utolsó nagyon szép...Többet nem tudok...csak neked dúdolni halkan...Néznek a…..
 Ha valaki kettőnkön kívül eltalál az oldalra, regisztráljon nyugodtan és szóljon hozzá a bejegyzésekhez! : ) Ötleteket is adhattok, hogy legyen szebb, vagy viccesebb. Köcce!Pussz!..
 Mivel eléggé szét volt esve az oldal és keskeny volt a felülete, megváltoztattam a kinézetét, így nincsenek féloldalnyi üres helyek képek között.Szerintem ez is megfelel :) de szóljatok, ha nem, majd akkor változtatok rajta! :)Puszó!Csilla..
 Ez nagyon tetszik!!! xD Milyen már...tök vidám, erre fel meg lemészárol egy egész várost!!! xD..
Remélem tetszeni fog!!! :DDD                          Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD Van egója a csajnak... xD..
Igazad van! Elöször is bocsi, hogy nem sokszor szerkesztem az oldalt, de sajnos kifogyok azötletekböl...Ja és az ékezetekért is bocsi, mert a hosszú ékezetes betüknél átváltja a betütípust. Nagyon szép az, amit írál és nagyon igaz...én most kezdtem újra írni a…..
 Ohh Pálma!  :D Hátast   dobnál, ha  meglátnád az új fölsömet!   Olyan szép kék    színe van...  Ohh...gyönyörü!!!   Lelógó  eleje    van és denevérujjú!!! :D  ..
 Bocsi, de ez a legviccesebb és muszáj volt kitenni! :'D ×Đ :P A legjobb... (*_*)             ELFUTNÉKAz élet túl gyors, meg akarok állni,Nézni és tétlenül jobb sorsra várni.Nyilak záporoznak, el akarok futni,Hogy…..
Elmékszem múltkor panaszkodtál az oldal színe miatt. Ezért megváltoztattam. Viszont javíthatsz rajta, ha tudsz, bármikor elfogadom a segítséget!^^xD (ugye, milyen kedves vagyok?)A képeket amúgy nem engedi beilleszteni!!!:@ Mi baja van???  ..
 Sziasztok! Van néhány ,,elmélkedés"em, amit meg szeretnék veletek, elsősorban Pálmával, mivel más még nem olvassa xDEzeket akkor írtam, mikor nagyon rossz kedvem volt...:SMiért érne meg várni A holnapra, ha már ma is elbuktunk?Miért éri meg tisztességesnek lenni, ha a…..
  KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ<3ÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKK!!!!Kerestem néhány kék cuccot...csakis Pálma kevdéért!!!!:DEz a legszebb!!!!*,*        Nade azért ez se semmi!!Wááááááááááááááááá!!!!!!!! Ezek…..
*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•'*╠╣ello Blog! :) *´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•'*Ma 8 év után újra…..
Ez az egyik kedvenc számunk! =D Elég közkedvelt Latin-Amerikában, de már szinte mindenhol a világon. Kommentelj, ha te is szereted! ;) (Shakira más jó számai: Suerte, WakaWaka, Mi gordita) We <3 You! ♥♥♥Música Latina 4ever! No te pongas bruto.Loca.Que te la…..
csilmon 2010.12.28 13:56:24
 Ezt nemrég találtam... :-)http://www.psdisasters.com/search?updated-max=2010-12-20T15:45:00-08:00&max-results=5Tele van photoshop hibával...xDNa puszi! ^ ^Ja és mégvalami!!! http://smilegirl777.blogspot.com/2010/09/mi-mancate-3.htmlEZ Pálma barinőm blogja, akit már ovi óta…..