Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ClosetMonkey

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a poszt elkezdődne, szeretnék köszönetet mondani azért a biztonsági mentésért, amit L. A. tett ki még régebben az üzenőfalára. Nélküle most jónéhány szó hiányozna innen. Köszi :-) És még valami: Ha valaki hiányol innen pár szót, vagy kifejezést, akkor küldje el…..
TVszenny blog Idegbeteg Erzsi 2012.09.22 16:13:00
Emlékeztek még rá? :D Most pedig idézzük fel Erzsi egy kevésbé népszerű szereplését is: Megvan már, kiről lesz most szó? Erzsiről ugyanis extra információink vannak.  A napiszar korábban egy exkluziv képcsokorral szolgált a fent említett hölgyről +18 KATT…..
TVszenny blog Helló :-) 2012.09.14 18:15:03
Sziasztok! Emlékeztek még rám? ÓzdiSinter vagyok, a TVszenny egykori tulaja. Most elhatároztam, hogy újrakezdek mindent, ami annak idején egyszer elúszott Puruttyáról és sajnos ha minden igaz már soha nem kerül át egy új blogba. A klasszikus szennyet szerintem jó lesz ha hanyagoljuk,…..
Idióta kacatok Rakéta szánkó 2008.05.03 13:08:00
Rocketman..
ClosetMonkey 2012.02.06 21:57:32
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
ClosetMonkey 2011.01.01 02:48:00
@happygirls:
Általában nem vagyok ennyire nyíltan ,,agresszív" :D De most már tényleg nagyon tele van a tököm velük!

Az ígéretek között olvasható: ,,Ha hibát találnál, vagy jobbító javaslatod van, kommenteld bátran ide." Gyakorlatilag több mint 70-en írtunk. Nem sok sikerrel.

A másik személyes kedvencem: ,,Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság" Aha. Hol?
Na meg: ,,Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után..." Nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek, vagy sírjak ezeken mondatokon.
ClosetMonkey 2011.01.11 20:27:43
Nézegettem ma repülőgépes videókat, és rákattintottam erre: indavideo.hu/video/Kicsit_meredek_felszallas .

Magában a videóban semmi érdekes nincs, annál is inkább a ,,Hasonló videók" rovatban. Megmondaná nekem valaki, hogy egy repülőgép meredek felszállása hogyan függ össze: a polgár Jenővel, egy orosz segédmunkással, egy táncoló teknőssel stb...

Tudom, hogy a címkék által határozza meg a következő videó tartalmát, de itt valami nagyon nem passzol. D: