Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árokszállási Edit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az történt, hogy gyorsan szükségem volt bőrradírra. Mivel két hete naponta fekete cseresznyeszemeket magozok a legkisebb ÖB-nek, a kezeim úgy néznek ki folyamatosan, mint egy igazi parasztasszonyé. No és a kedvenc bőrradírom, a Stenders sós-olajos grapefruit illatú bőrradírja…..
Nézz be hozzám! Kezdődik.... 2011.07.01 21:39:37
... a baracklekvárfőzés szezonja!Tegnap és ma összesen 9 üvegnyi készült, és holnapra lecukrozva várja a főzést még 3 kg gyümölcs! Imádom a puha, édes és kicsit mégis savanykás friss barackokat! de jó, hogy van egy nagy fa a kertünkben! De jó, hogy a fiúk felmennek a létra…..
Izgalmas dolog történt velem nemrég: megkerestek a Tudatos Vásárlók Egyesületétől, hogy felhasználhatják-e a receptjeimet egy kiállításhoz. Az is érdekelte őket, hogy készítenék-e néhány kozmetikumot amit ki is állíthanak. Hát ez nem volt kérdés, bármikor,…..
Árokszállási Edit 2011.05.09 06:43:24
Nézz be hozzám! Ejnye-ejnye... 2011.03.27 08:30:00
Hát szégyellhetem magam, mert legalább egy hete nem írtam Nektek. Itt a tavasz, 4.ÖB egyre többet szeretne kint lenni a kertben, én meg igazodom hozzá. A jó idő és a napsütés nagytakarításra invitált, elraktam a téli holmikat, mostam, mint egy mosómedve, pakoltam, rendet tettem. A…..
Árokszállási Edit 2011.04.04 21:48:58
Már régóta kutatok olyan dezodor recept után, ami hasonlóan szuperül hat, mint a szódabikarbóna tartalmúak, de nem jelent veszélyt a fekete pólokra. Most végre megtaláltam! A cink oxid, bár tejfehér színű krém készül belőle, mégis kimosható a ruhából, ellentétben ugye a…..