Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apose

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőszeg Ferenc a demokratikus ellenzék egyik régi, megbecsült tagja az alábbi - Kövér Lászlónak szóló - üzenetet tette közzé  Facebookon:..
Kedves Récsöl! Örömmel hallom, hogy egy gyönyörű kislány boldog édesanyja lettél, Ő Alíz. Őszintén gratulálok hozzá és jó egészséget kívánok! Engedd meg, hogy ebben a felhőtlen nagy  örömben osztozzunk.  Gondolom szeretnéd, ha nagy szeretetben és tiszteletben nevelkedne ez a kis csoda.…..
Sokan elmondták, hogy mennyire nincsenek érvek a választási regisztráció mellett. Mi is posztoltunk arról, hogy még az alkotmányt az ipadjén összematató Szájer József is csak csúsztatni tudott a kérdésben, Kósa Lajos meg durván felsült az erről szóló vitán. Nevetséges volt…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
A magyar politikai elit korrupt, a magyar politikai elit nem tud megoldani semmit, mondja a magyar néplélek. Szembe kéne néznünk azzal, hogy a képviselet, a demokrácia a kormányzás pénzbe kerül, és ahelyett, hogy mi költöttünk volna rá, korrupt cégek hadának hagytuk eddig azt. A…..
Piroslap Fideszes, úri hülyeség 2011.08.29 08:43:00
De most tényleg, Varga úr, ha nem meglepő, akkor miért csinálták?! Miért csináltak hülyét magukból?! ***Varga Mihály legutóbbi interjújában a HírTV Kontraszt c. műsorában, vasárnap bevallotta a Matolcsyzmus bukását: "a magyar lakosság az új adórendszer…..
A forradalmi láz fűtötte kétharmados elszántság sok mindenre alkalmas, pl. nyugdíjpénzek lenyúlására, az alkotmány kiherélésre, elszámoltatással fenyegetésre, nyugati kritikusok számára kokik és sallerrek osztogatására. Szürke, hétköznapi, fennakadásmentes ügyintézésre…..
apose 2011.08.19 12:08:25
Tegnap az adatvédelmi biztos az aggályait fejezte ki a Fidesz szociális konzultációs íve miatt. Válaszul Szijjártó Péter közölte az adatvédelmi biztost személyes bosszúja vezeti, hivatalának megszüntetése, és karrierjének féltése miatt. Jóri András azt kifogásolta, hogy a…..
Az emberek nagyon szeretik, ha szenvednek kicsit a politikusok. Kövér László az országgyűlés elnöke, most ezt használta ki, hogy kicsinyes módon odacsapjon az ellenzéknek. Az alkotmányozás politikai bojkottálása miatt megvonta az ellenzéki honatyák fizetésének egy részét. Lehet,…..
Mert ő egy hiteles közszereplő...Ezt bizonyítja nyilatkozatának burleszkbe illő története is, ami egyébként tökéletesen méltó az OCÖ és a magyarországi romapolitikai "jóhíréhez" is. 1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Piroslap Újabb tűzoltó levél 2011.05.23 10:47:00
Egy újabb tűzoltó levelet, véleményt találtunk, azaz pontosabban most kaptunk. (És várjuk a továbbiakat is: piroslap.hu@gmail.com) Ez úttal egy másik szakszervezet a HTFSZ közölt le egy véleményt. Mint ismeretes, többek között a tűzoltók szerzett jogait is megnyirbálná a…..
apose 2011.05.23 14:53:43
@rrr1: Én is csatlakozom! A szívemből szóltál!
Elveszett a Magyar Köztársaság (még így hívnak minket) miniszterelnöke. Az utóbbi néhány hétben alig látjuk, halljuk őt, pedig tőle, magától tudjuk, a népet képviseli. És ez nyilván akkor is így van, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből lassan mindenkit…..
Ahogy a Fidesz népszerűségi mutatója szabad szemmel láthatóan zuhan a semmi közepe felé, úgy élednek az önjelölt ellenzéki kormányváltók. Az igaz, hogy Orbán messziről még királynak látszik, de ha közelről szemléljük akkor világos, hogy béka nőtt a homlokára, és…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
apose 2011.05.15 15:11:13
@salamander: Igazán a szívemből szóltál!
Akár én is írhattam volna.
Gratula!!!!!!
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
Valljuk be, van abban valami pikáns, amikor Tóta W. - halvány értelmet keresve egy szellemi értelemben erős kihívásokkal küzdő nép soraiban, ráadásul egy eléggé értelmetlen dolog kapcsán - a talán legkisebb rosszat jelentő, valamelyest logikus gondolkodásért és döntésért…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Meglepően sok bejelentést olvashatunk mostanában a sajtóban, hogy különböző vállalkozók, papok, kormányzati tisztségviselők, vagy akár csak szimpla állampolgárok ennyi meg annyi millió forintot fizetnek be az államadósság csökkentő alapba. Egy-egy ilyen bejelentéskor mindig…..
Proszektúra A cigányok a hibásak 2011.04.23 10:58:00
Pedig olyan jól megvoltunk velük évszázadokig. Jött az öreg cigány asszony két-három purdéval a kezében, kezitcsókolommal köszönt a fiatalúrnak, ahogy illik, majd alázatosan megkérdezte, nincs-e valami fölösleges holmi a háznál. Természetesen mindig akadt valami a számukra.…..
Indulj az útra és vissza ne nézz! Múltad a fájó bús nyolc rossz év. Rád ragyog végre a megvédett Nap. Nemzeti módon fújd hát a dalt!    Április tizennyolcról szóljon az ének,    Együttműködve zengje a nép.    Érc torkok harsogva…..
apose 2011.04.20 13:04:45
De a Fidesz szavazói bevették. Ők elhitték, hogy a sakál visszatartására a hiénát érdemes megbízni. "Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog." ("olvasói komment")   *** Emlékszünk? A Fidesz kampány egyik legnagyobb hazugságán alapuló, de…..