Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOMI56

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
TOMI56 2011.03.20 10:55:14
@anonymand: Jó ez a nemzet nyelve! Selymességét megtapasztalhatta Viktátorunkig bezárólag mindegyik főnöke.
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
TOMI56 2011.02.26 14:18:48
@Ronin2010: na az ilyen szőrszálhasogatóktól kell a legjobban óvakodnunk.
Örülünk, Vincent? Három majom 2011.01.24 20:42:00
 Ketyeg a kéthetes ultimátum, amit a Fidesz kapott a médiatörvény megvédésére. Az eddig bevetett lózungok és az oly' kedvelt összeesküvéselméletek után most már érdemben is válaszolni kell a kényelmetlen kérdésekre.Egy hónapnyi bagatellizálás, majd kapkodás,…..
A konzervatív német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung rövid idő alatt többször is védelmébe vette a magyar kormányt, Matolcsy gazdaságpolitikáját, és személy szerint Orbán Viktort is. Több cikkben érvelnek az eltúlzott és hisztérikus, a magyar médiatörvényre vonatkozó…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
A közszférában szokásos rabszolgamunkáról már több bejegyzés is született. Most egy pedagógus jogi panaszait olvashatjuk.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi téma remélem tanulságos lesz az olvasóknak és természetesen bízom benne, hogy lesznek hasznos és használható kommentek is a…..
TOMI56 2010.12.03 19:50:25
TOMI56 2010.12.03 19:58:14