Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reb-ee

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na végre. Andrej Pejic-ről a Dazed & Confused magazin áprilisi számához készült egy zseniális, futurisztikus fotósorozat. Végre nem nőnek öltöztették és sminkelték, hanem maximálisan nemtelenné varázsolták. Úgy gondolom, ha már "trendi" az androgün modellek…..
reb-ee 2011.03.21 19:44:46
Lassan a legfoglalkoztatottabb modellek között tarthatjuk számon Andrej Pejic-et. Ez persze nem csoda, hiszen férfiként és nőként egyaránt megállja a helyét. Én persze továbbra sem értem a dolgot... egy férfi legyen izmos és szőrös, egy nő pedig legyen szép, kívánatos. Háát,…..
Bizony a legszürkébb hátterű képre is lehet életet csempészni... erre remek példa Raquel Zimmermann és Stephen Galloway, akik a Vogue Nippon márciusi számának oldalain mutatnak be fergetes táncot... hmmm... szinte hallom a zenét is... A fotókat Inez & Vinoodh páros készítette,…..
reb-ee 2011.02.05 21:41:41
A H&M kísérleti jelleggel egy mini-kollekciót dob a piacra, nagyobb testű hölgyek számára. A kollekció 20 darabból áll - az ötvenes évek stílusára emlékeztető koktélruhák, fehérneműk, szoknyák, felsők és kardigánok alkotják. Mivel a H&M egyelőre csak kísérletet…..
Mihalik Enikő falfehéren, durván erős lila szemfestékkel és piros rúzzsal kifestve pózolt a Numero magazin 120. számához Ben Hassett fotós kamerája előtt. A magazinnak egyébként Enikő a címlaplánya is és Palvin Barbaráról is készült egy sorozat ehhez a számhoz (itt). Hogy…..
Az első meglepetés még december végén, vagy január elején ért, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy a tinédzser lányok első számú kedvence (?) Justin Bieber lett a Vanity Fair magazin címlapfiúja. Alapvetően nem értem a kissrác létjogosultságát a popvilágban, de hogy…..
Dakota Fanning 12 éves kishúga, Elle Fanning - ha lehet - még bájosabb, mint a nővére. Az Interview magazin legfrissebb számában megjelent képsoron pedig meg is csodálhatjuk őt. Gyönyörűek a fotók, amelyek Steven Pan fotós munkáját dícsérik és ámulatba ejtően szép Elle…..
Natalie Portman januárban két neves magazin - a kanadai Elle és az amerikai Vogue - címlapján is feltűnik majd. Sajnos azonban egyiken sem tündököl valódi szépségében. Az Elle-ben szétesett, olcsó lánynak sminkelték, a Vogue-ban pedig (bár itt legalább szép) látszólag a…..
Keira Knightley régen szerepelt már a blogon, az apropó, amiért mégis elővettem az az, hogy januárban magáénak tudhatja a brit Vogue címlapját, plusz jó pár oldalt a magazinból is. A fotós Mario Testino volt, aki remek munkát végzett, szenzációsan jók a képek és sikerült…..
Ahogy tegnap ígértem, ma egy sokkal szebb fotósorozat következik Enikőről. A képek az Antidote magazin induló számához készültek (amelynek címlapján is Enikő látható, emlékeztek még?), a fotós Thomas Lagrange, a stylist Yann Weber volt.…..
Vajon mi történik, ha Kate Moss-t, Sophia Lorent és egy pin-up girl-t össszgyúrúnk és megfűszerezzük egy csipet olasz háziasszonnyal?Szerintem valami ilyesmi:magazin: Vogue Italia, 2010 december;modell: Kate Moss;fotós: Nick Knight;stylist: Edward Enninful. ..
reb-ee 2010.12.06 15:30:43
Egy portugál cipőgyár, az Apiccaps egy cseppet provokatív reklámképekkel indítja új kampányát: pucér modellekkel, akik mindössze cipőt viselnek. Nem rossz az ötlet, hiszen figyelemfelkeltő és legalább nincs, ami elterelhetné a lábbelikről a figyelmet... bár az emberi természet…..
:-) ..
reb-ee 2010.12.03 17:20:38
@Lanvin lover: egyetértek:D miért kell állandóan meztelennek lennie? kb. egy olyan képe sincs amin legalább a melle ne lenne kint... én palvin barbarát szeretem^^