Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaiLa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
FaiLa 2011.01.02 16:48:14
@Jorgam: hát de nem is akarnék lehet h faluen ez a menö de bejössz BP-re kiröhögnek mindenhol szoval nem tudom hogy mit vagy magaddal te....
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Murphy úr úgy látszik nem alszik, még karácsonykor sem, ráadásul a mi kárunkra jelen esetben. Történt…..
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
FaiLa 2010.12.27 12:39:22
3
  A hangodból megítélt korod és a "már megint egy CoD videó" ellenére kellemes csalódás volt ez a videó. A szöveget nem tudom hogy olvastad-e, vagy sem, mindenesetre nagyon tetszett, összeszedett, kerek volt, nem akadtál el benne. Tény, hogy nem volt tökéletes, de…..
Elkészült első Gamecsászár videóm, amelyben az új Medal of Honor lesz a terítéken. Nem mondható teljes értékű videónak, mivel inkább egy rövid gameplayell egybekötött véleménykifejtés. Ezen kívül a jó hangminőség érdekében Youtube videókat használtam. Remélem nem zavar…..
A mikrofon nem volt ugyan tökéletes, de azért nem volt nagyon zavaró sem. A játékválasztást is jónak mondanám, a Left 4 Dead azért egy eléggé változatos játék ahhoz, hogy be lehessen mutatni, de a videókban nem nagyon láttam koncepciót. Egy gameplay videóra beszéltél a…..