Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanvin lover

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai délutánomat Szentendrén töltöttem, ahol a város felett óriás ködfelhő uralkodott. Alig látszódtak a templomok tornyai vagy a hegyek a város körül. Nyomott hangulat uralkodott még annak ellenére is, hogy az emberek az első advent miatt rohangáltak fel és alá a kis…..
Igen, itt vagyunk mi, a magyar divatbloggerek! Our Fashion, HeStyle, Kredigra, Bpbutik, AnnEnn, Csecsebecse, Ourstyle, Festyinstyle, Plussizelife, Burzsuj, Reggeli Tiffanynál –  ugye ismerősek a nevek?…..
Nem ismered Elin Klinget? Akkor bizony van még mit bepótolnod a divatblogok olvasása terén. Elin ugyanis a világ egyik legmenőbb bloggere, aki nap mint nap kápráztatja el a svéd és a nemzetközi népet saját összeállításaival. A Style by Kling blog valószínűleg  azóta…..
A Tom Ford szemüvegek arca Abbey Lee Kershaw lesz a tavaszi kampányban, a fotókat maga Tom Ford készítette. via..
Habár Demszky Gábor horvát tengerparti villája sem rossz, de a már visszavonult teniszlegenda, Goran Ivanisevic négy éve építtetett házát meg sem közelíti. A hipermodern hófehér kockaház kőhajításnyira van Split kikötőjétől és az óvárostól, és csodás kilátást…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Lanvin lover 2010.12.15 13:11:40
@mikka: Ne szóld le őt kérlek, mert a másik két társa (Anna és Bianka) még tehetségtelenebb…
Ahogy tegnap ígértem, ma egy sokkal szebb fotósorozat következik Enikőről. A képek az Antidote magazin induló számához készültek (amelynek címlapján is Enikő látható, emlékeztek még?), a fotós Thomas Lagrange, a stylist Yann Weber volt.…..
Lanvin lover 2010.12.08 10:48:51
@Etain: miért van rajta most ilyen sok ruha???
   Név:Tombor Zoltán Kor: 37 Jelenlegi lakhely: Milánó Jelenlegi munka: fényképezekHonlap :www.tombor.com Legelső munkahelyed:  21 éves koromban kezdtem el fotózni, elötte nem volt “igazi“ munkahelyem. Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Lanvin lover 2010.12.03 14:34:38
@*flegmaqueen*: @serenna: Egyetértek veletek! Ez az oldal már a perverz meztelen testek fekáliája! Minek ez a nyálcsorgatás, a pikáns képek láttán?