Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JimyMontana

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Produkciós és reklámfotók jöttek Stephen King regényének megfilmesítéséről. Vannak izgalmas infók is. Mind megosszuk. Részletek tovább!..
Egy atlantai kórházban szerdán, 34 évesen elhunyt Chris Kelly (a képen bal oldalt), aki Mac Daddy néven, a kilencvenes évek elején a Kris Kross hiphop duó egyik felét alkotta. A halottkém egyelőre nem nyilatkozott a halál okáról, de az Atlanta Journal-Constitution…..
Ha valaki esetleg kedvet kapna hozzá, egészen Dubaiig kellene mennie. (Mert aktuálisnak éppen aktuális ebben a hirtelen jött nyári időben.) Nem véletlen, hogy éppen ez a város lett a kiszemelt, hiszen a gazdagok kedvenc célpontjává vált, ha luxustermékek vásárlásáról van…..
JimyMontana 2013.05.02 09:17:21
Mint sok nagyváros, New York sem mentes a rágcsálóktól. Elsősorban a patkányok okoznak gondot. A problémára sajátos megoldást találtak ki Manhattanben: kutyákkal vadásznak rájuk. Sajátosan nagyvárosi megoldást találtak kutyáik kondícióban tartására a New Yorkiak, akik az…..
Könnyen lehet, hogy 1800-ban. Esetleg 1950-ben. Mikor volt vége? 1910-ben. Vagy 1960-ban. Nem viccelünk, hanem egy felmérés szomorú tanulságait osztjuk meg. Sokszor és okkal-joggal kritizálják a mindenkori magyar oktatási rendszert (mi sem vagyunk ezzel másként), ám az alighanem…..