Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marketiva

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Segítség 2007.07.16 16:01:00
Ha valamilyen gondod az Operával vagy az Opera Minivel, itt felteheted a kérdésedet, ha tudunk, segítünk! Hogy jobban szét tudjuk válogatni a problémákat, válaszd ki, hogy az Opera melyik változatához kérnél segítséget: Asztali Opera Itt kaphatsz segítséget az Opera asztali…..
 A minap elgondolkodtam valamin… Az ünnepek baromi unalmasan teltek számomra. Festeni nemvolt kedvem, az olvasáshoz szintúgy, a tévében a szokásos ünnepekre tartogatott ócska műsorok mentek. Maradt tehát az Internet! Természetesen a kifőzdével kezdtem, de rögtön…..
Az elözö bejegyzésben a témát ott hagytuk abba, hogy az utazó kiválasztja, hogy milyen légitársasággal akar Izlandra repulni és megveszi a jegyet. Izland nemzetközi reptere - noha Reyjkavík néven fut - a fövárostól 50 kilométerre van, Keflavík mellett. [A képen sárga csillaggal…..
Keresőblog Linklánc 2007.09.07 19:45:44
Sokan próbálkoznak linkcserével, hogy ezzel növeljék PageRank értéküket, ám mint tudjuk a Google nem feltétlenül díjazza ezeket az oda-vissza linkeléseket. Valahogy tehát mindenki szeretné növelni a bejövő linkjeinek számát, de jó lenne, ha cserébe nem kellene…..
 A Forex bár 24 órás piac, de mégsem "halad" egyformán mind a 24 órában.A piacok haladását a fő pénzügyi központok nyitvatartása határozza meg. Ezek jelenleg: Frankfurt, London, New York, Sydney Tokyo. (Azért jelenleg, mert ki tudja Kína milyen lapokat húz a…..
Marketiva 2007.08.22 22:31:43
Hello WikFx

Azt hiszem igazad van és tényleg ennek a Marketiva cégnek a legjobb a reklámja. No de tudod jó és okos webmarketingesek csapódnak hozzájuk -;)

Sajnos sokáig jómagam is tévhitben voltam és szajkóztam ezt a svájci központú dolgot, mert hogy a strukim oldalán ezt láttam. Belátom hülye voltam mert mindennek hivatalosan kell utána járni. Aztán elkezdtem beszélgetni a Marketiva asszisztensekkel és ők mondták nekem, hogy nincs semmiféle svájci központú dolog. No akkor egyeztettem velük és aszerint ágyaztam bele a címeket én is az oldalamba.

Kérdezted mik a tapasztalataim. Először amikor próbálkoztam, akkor szerencsejáték szerűen csináltam virtuális pénzzel persze :)
De nyerő szériám volt --> ezt hívják mázlinak.
Aztán persze volt hogy -350 pontot is csináltam, de tudod 10,000 USD azért nem kis pénz és max. 50,000 egységet forgattam ami ügye nem több mint 50 USD -;) Azt tapasztaltam, hogy akár nyítva is hagyhattam a pozicíót egy "Exit target -el" stop loss nélkül is. Ugyan a rákövetkező napokban mint említettem -350 meg -500 pontokat is csináltam, szal elértem a -3000 USD -t is virtuálisban de csak nem csináltam semmit a pozival és egyszer csak megfordult a trend, aztán utána meg kaszáltam, sajna csak virtuálisan -;) Számomra ez azt a tanúlságot adta, hogy a rendelkezésre álló tőkének a lehető legkisebb részét forgassuk csak. 50 USD ügye a 10,000 USD összeghez képest nudli -;) Így a nagyobb eső trendeket is simán át lehet vészelni vele, és nem kerülünk likvidálásra.

Persze aztán elkezdtem az 5 USD -vel is játszani, 1-2 év alatt értem is el eredményt, hogy miatt inkább nem írom le :) Mindenesetre azt hiszem nem én vagyok az ász ebben a témában. Tudod én inkább a Tanár vagyok. Nem tudom de OKTATOM :))))) Viszont van egy hozzám beregelt tag,
akit ismerek is személyesen. Személyiségi okokból a nevét nincs jogom közölni de a nickjét megtudom adni: MRFREEDOM
Ez egy nagyon ügyes gyerek . . . mivel rajtam
keresztül regelt be még nem volt pofám megkérdezni tőle, hogy és mit csinál. Tudod ebben a szituban nagyon hülyén érezném magam mint Tanár ;) Viszont 2,500 USD
invesztációval kezdte és most már látom a
referrer tagjaim között Ő több mint 9 millió
egységgel rendelkezik azaz 90,000 USD
A trükkjét nem tudom, egyszer beszéltünk
egy kicsit erről és akkor mondott nekem valami olyasmit, hogy egyszerre longol, meg shortol is. Szerintem ha akarsz vele dumcsizni,
akkor regelj be a Marketiva -n és annak ott van HUngary chat -je. Lehet megtalálod :)