Regisztráció Blogot indítok
Adatok
du plessis

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mosoly müvek HALLELUJAH 2015.07.23 12:01:35
..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyos abban, hogy a zebramezesekre a világ legerősebb csapata vár majd a Bajnokok Ligája döntőjében, ennek ellenére játékosaival a győzelemért utaznak majd Berlinbe. "A Barcelona a világ legerősebb csapata." nyilatkozta Allegri az il…..
Az olasz szövetségi kapitány és egykori Juventus tréner, Antonio Conte elismerően beszélt az Öreg Hölgy idei eddigi sikereiről, ám véleménye szerint ez alapján nem szabad áltatniuk magukat az olasz futball szakembereinek és szurkolóinak. Az Öreg Hölgy csapata az Inter 2010-es…..
du plessis 2015.05.20 14:43:34
@DegerFaCan: hát....2010-ben az inter ellen csatázott a BL-ben ibrahimov....természetesen nem lett BL-gyöztes,...ezt elintézte guardiola azzal hogy az elödöntöben kispadon ültette henry-t..és a szupersztár-kedvencét a krikics cimü jugó pancsert játszatta helyette....két meccsen át...igy egyértelmü volt hogy az emberhátrány volt,...és igy ibrahivov nem nyert trófeát...aztán amilyen balkáni identitású szerencsétlen,...hát elhúzott jó pénzért párizsba,...meg is nyerte a BL-t a barca rögtön...szegény bosnyák lúzer nélkül. az inter meg?...azoknak megint húsz évig annyi....mint ahogy jún.6-án is annyi lesz a juvénak!!!!...bármit is fog csalni a uefa-cakirja!!!...ha beledöglik, akkoris a barca nyer,...bármit csinál az a profi csaló. dehát ez igy természetes.
Ahogyan azt már feltételezhetően minden Juventus szimpatizáns tudja, a  torinói rekordbajnok kivetette hálóját az egykor a Serie A-ban vitézkedő Alexis Sánchezre, és a spanyol média szerint az első hivatalos ajánlatküldés is megtörtént, amely ajánlatot azonban sajnos…..
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a Juventus készen állhat arra, hogy megváljon egyik legfényesebb csillagától, Paul Pogbától, akiért a Real Madrid tűnik az egyik legelszántabb kérőnek. A fiatal francia középpályás játékjogáért cserébe, a Bajnokok Ligája…..
A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez minden bizonnyal kihagyja majd a nyári világbajnokságot, hiszen a játékos nem szerepel a nemzeti csapatot irányító Alejandro Sabella terveiben, s aligha tűnik valószínűnek, hogy a hátra levő mintegy két hónapban beverekszi magát az…..
du plessis 2014.04.17 18:04:03
szegény tevez. sosem volt helye a válogatottban, mégis mindig berakták. de minek? 2006-ban pekkerman tökéletesen bizott benne, hagyta hogy játszon....a kispadon meg libasorban ült egymás mellett a németek elleni negyeddöntön aimar-messi-saviola, a három legjobb csatár. ez a szerencsétlen meg végigvergödte a meccset, és amikor végre cserélt az ökör pekkerman akkor inkább a brilliáns tudású fiatal csatárok helyett beküldte a hosszukás ös-ügyetlen luz-t, hát olyan impotenciát amit az produkált tevezzel együtt-soha nem lesz felejthetö. ki is esett argentina ahogy illik azokkal. tevez szegény, a dél-amerika kupán 11-esekkel estek ki hazai pályán, ö akarta rúgni a végsö büntetöt a döntöbejutásért uruguay ellen. meg is kapta és természetesen ki is hagyta, kiestek hazai pályán és a drukkerek eléggé sajátosan köszönték meg neki.
szóval tevez sosem volt képes meghatározó játékosa lenni argentinának, pedig még marhadonna is favorizálta, dehát minden messi gólpasszt elrontott délafrikában.
most hogy simán-már féltávnál!-kijuttatta leo messi az argentinokat braziliába...természetesen tevez már nem férhetett be ebbe a gárdába.
ezért nyilvánvaló hogy nincs szükség rá hisz rettenetesen távol van messitöl,aguerotól higuaintól,di mariától tudásban. a juvéban látható hogy milyen esetlen és esetleges a produkciója, még jó hogy ez karcsú egy világbajnoki részvételhez. és ezt látja a kapitány, természetesen kevés tevez a válogatott szintjéhez. ennyi.
Nem szépen és nem csöndesen, de szinte ellenállás nélkül megtörtént az integráció. Cigány lettem én és szinte mindenki 40 éves kor fölött. Sokan alatta is. Aki felkapja a fejét az előbbi mondatra, ne háborodjon fel. Vagy tőlem háborodhat is, csak gondolkodjon előtte egy…..
A napokban felröppent pletyka szerint Arturo Vidal lehet az FC Barcelona legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási szezonra, s a katalán óriás edzője, Tata Martino személyesen kérte a vezetőségtől a Juventus középpályásának leigazolását. A Mundo Deportivo mai száma arról…..