Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2012.12.16 13:45:08
@Soponya Balastyán: Előre bocsátom, hogy ez a poszt nekem sem tetszik, de: az angolszász országokban másképpen tanítják írni a gyerkőcöket, nem folyóírással, mint nálunk, ergo az írásképük is más, így normális, hogy nem hasonlít egy magyar kisgyerek írására. Vagyis ez pont nem bizonyít semmit. Persze ettől még lehet kamu, de ha nem kamu, akkor sem tetszenek a hatásvadász-szagú posztok.
Valódi aknamezőre futott a kormánypártok diákok és a hallgatóság ellen folytatott kommunikációs offenzívája szerda este. Giró-Szász András kormányszóvivő tájékoztatója és Parragh László arra reflektáló –vélhetően nem túlságosan átgondolt – televíziós…..
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2012.12.16 09:14:52
@preddy: Bár költői a kérdés, így gondolom tudod a választ, azok kedvéért, akiknek ez nem ilyen egyértelmű, válaszolok: Emberi Erőforrások Minisztériuma.
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2012.12.16 10:28:00
@Benbe: A kulcsszó pedig a "be kell tudnod lépni", ugyebár. Mert aki be tud lépni, arra vonatkoznak az adatvédelmi szabályok. A Neptunba, ETR-be tudomásom szerint csak a felsőoktatási intézményben dolgozók (és hallgatók) tudnak belépni, a minisztérium, kormányszóvivő, minisztériumi gizikék nem. Akkor sem, ha korábban felsőoktatási intézményben dolgozott, mert a kilépése napján elveszik a hozzáférését. Személyes adatokat csak az ott dolgozók láthatnak, és ők sem mindenkinek minden adatát. Ha pedig valamelyik ott dolgozóról kiderül, hogy jogosulatlanul kiadta valaki személyes adatát, az megnézheti magát, hidd el. Ezért gondolom, hogy nem a TO-król kerültek ki az adatok.
A "szivárogtatás" meg csak annyira bonyolult, mint a címben említett kémkedés :-)
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2012.12.16 10:53:38
@Benbe: Te most nem a Neptunról beszélsz, gyanítom. Mert ahol Neptunt használnak, ott nem az általad leírtak érvényesek. A Neptun kód egy algoritmus alapján generált kód, amely első ránézésre nem árul el semmilyen adatot. Aki ismeri az algoritmust, az persze vissza tud fejteni belőle személyes adatokat (de a kezdési évet pl. pont nem). A MN-ben megjelent hallgató listán jócskán szerepelnek "Neptunos" intézmények.
A FIR annyiban mindenképpen több adatot ad, mint egy tanulmányi rendszer, hogy az összes létező jogviszonya (a felsőfokú szakképzéstől a PhD-ig, ELTE-től a Zsigmond Király Főiskoláig) ott van nyilvántartva. Ezért is gondolom, hogy inkább innen vannak az adatok.

@Namir: Senki nem hisztizik, csak aggályoskodunk picit. Az, hogy a kocsmában megbeszélik, hogy már 8 éve dekkolnak az egyetemen, vagy hogy a fb-on ez van, akinél látszik, az egy saját döntés. Nem arra szánják, hogy egy napilap címoldalán lejáratásra használják fel ellenük. Én magam az adatok ilyetén felhasználása miatt vagyok kissé kiakadva.
(Frissítés: Mutatnám az Auchan ügyvédjének. Szép szakmai gyakorlat lehetne neki...)(Frissítés: Az általam igen kedvelt FentésLent blog frappáns válasza olvasható egy vörösbegy nevében az Auchannak.)Az Auchan újabb ocsmány támadása egy lápvédő ellen Természetvédelmi…..
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2011.11.12 06:08:06
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
 Tisztelt Praxis! Egy szomorú, nem mindennapi történetet apropóján írok önöknek. Édesapám tavaly augusztus közepén trombózissal került kórházba. A háziorvosunk napokig nem volt hajlandó kijönni, mondván rengeteg a dolga, de ez már egy másik történet lehetne. Mivel nem…..
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
Subba KELL: Szíj Melinda táska 2011.01.12 13:35:00
/via fbook/..
Dopemantól SP-ig, Koczka Mátétól Kefírig mindenki ott zsezsgett, aki számít! Klikk! /viza/..
Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo 2010.12.30 17:12:48