Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophie.a87

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem merném állítani, hogy Tajvan egyike lenne a leggyakoribb célországoknak, úgyhogy a mai poszt különleges lesz. Írója, Blanka, egy ösztöndíjnak köszönhetően több mint két éve került ki oda, most pedig írt egy nagyon élvezetes és alapos beszámolót, amihez képeket is…..
Andy Kehoe fantáziavilága mindenféle állatok és lények által lakott, egy olyan hely, ahol szinte soha véget nem érő ősz honol. Nevezhetnénk depressziósnak is akár, de a szürreális helyszín különleges figurái sosem félelmetesek, inkább csak furcsák, hozzájuk pedig pont…..
Debbie Smyth, brit textil-művész milliónyi gombostűt és mérhetetlen hosszúságban felhasznált cérnát emésztett fel eddigi munkája során. A gombostűk közé kifeszített, bonyolult hálózattá alakított cérnaképek egyszerű, játékos és mégis kifinomult kortárs élet-és…..
   „Félek... Pár nap múlva vége a diétámnak és félek a végétől, mert nem tudom mi lesz utána és miket fogok majd enni”. Egy barátnőm szavai ezek, aki a véghez közeledve a program utáni életéről kezdett el filozofálni.  Élet a halál után mondhatnám, de azért nem…..
sophie.a87 2011.10.06 13:34:16
@thatsme: +1
Nagyon szomorú ez a felfogás és az ilyen negativitástól sugárzó poszt miatt nem lépnék be soha ebbe a programba. Biztos jó és hatásos, de ilyen filozófiával mögötte...

Ja, és a program végigcsinálása után miért kötelező berúgni? Hogy bizonyítsuk, hogy mégis gyengék vagyunk és nem is volt életmódváltoztatás?
LifeTILT A Halál Business 2011.09.19 03:32:00
   A pusztítás színházának első sorában ülünk, és rólunk szól a színdarab. 2005 karácsonyán, amikor is rendszerint összegyűlik a család egy jelentős része, természetesen kimondatlanul szőnyeg alá söpörve az összes addig felgyülemlett feszültséget, a szokásos…..
sophie.a87 2011.09.19 17:39:28
@aamu: Én se akarok kötekedni, de úgy tudom, hogy a magas trigliceridszintet a magas glikémiás indexű szénhidrátok okozzák. Érdekes, hogy évszázadokon át nem is ismerték a szívinfarktust és zsírban sütöttek, csak akkor szaporodott meg az ilyen betegek száma, amikor az emberiség táplálkozásában nagy arányban kezdett nőni a cukros ételek és finomított szénhidrátok mennyisége. Erre kitalálták, hogy a koleszterin a bűnös, mikor annak a fogyasztása nem is változott. Az utóbbi pár évtizedben már rengetegen csökkentették a koleszterinbevitelüket, a szívbetegségek száma mégsem csökken.
A Hungária körút kapcsán valószínűleg nem a zöldövezet szó jut elsőre az ember eszébe. Persze nem is autópálya ez, csak egy olyan hely, ahol mindent a gépjármű-közlekedésnek rendeltek alá. Például a rengeteg sávon a kerékpárosoknak sem maradt már hely. Nyilván ilyen a…..
Hungarian Cycle Chic Nini 2011.01.25 13:31:00
egy újabb kincs a hazai multik kínálatában! Ezt a szuper láncot most fedeztem fel a New Yorker ékszeres részlegén... reméljük a céget meghatotta a többszöri szereplés a Cyclechic Divatbemutatókon és nem csupán praktikus szettekkel, hanem bicajos dizájnnal is összefuthatunk…..
sophie.a87 2011.01.25 18:39:02
sophie.a87 2011.01.25 18:56:37
sophie.a87 2011.01.26 00:05:24
@Lindistyle: Köszi!! Esélyes, hogy megnézem majd. (És bocs a dupla hsz-ért, elsőre nem jelent meg nekem, azért próbáltam meg újra.)
Egy darabja már itthon vagyok. Hosszas bezzegelésbe nem fognék, hogy a svédeknél így és úgy volt, mert hamar bazzegelésbe fordulna. Nem harapok az etető kézbe. Úgyhogy csak mazsoláznék az itthon javára. Orvosi felügyelet Ez itthon pont jobban megy. Szerencsére a saját…..