Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedRobotrooper

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papcsák Zugló botránypolgármestere, korábban elszámoltatási kormánybiztos a valóságtól és a realitástól nagyon távol eső kommunikációs manőverbe kezdet. Szerintem ezzel többet árt a saját megítélésének, mint sem használ, de ha Fidesz PR gépezete ezt dobta, akkor ez van.…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
A hatalomgyakorlás egyik legfontosabb alapja a legitimáció. A fogalom az idők során sokat változott, például korábbi felfogás szerint a királyok hatalmának forrása Isten volt. A felvilágosodás és a polgári forradalmak óta a legitimáció forrása a nép, a nemzet.…..
A jobboldal az MSZP kormányzását gyakran illette „diktatórikus” illetve „diktatúra” jelzővel. Szerencsére azonban, 2010 tavaszán kétharmaddal győzött a demokrácia… de hogy annak milyen kritériumai vannak, hívjuk segítségül a Fidesz illetékes…..
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
 A Fidesz aranyos kis rezsimje kiépülésének egyértelműen kedvez az, hogy az ellenzék három, nem arányos részre van töredezve. Még abban sem értenek egyet, hogy ők az ellenzék együtt. Persze, hogy az MSZP, Jobbik, LMP trióról beszélünk. A hármasból az eddigi…..
RedRobotrooper 2010.12.15 00:20:14
@bontottcsirke: Te tényleg egy ekkora kibaszott nagy gyökér vagy?? Történelemből hányasod volt móuska? Bazmeg nem vágod, hogy Sztálin minden szocialista országnak megtiltotta, hogy felvegyék a marshall segélyt?! Egy kibaszott kanyit nem kaptunk a marshall segélyből. A töri tanárod valszeg most készül épp öngyilkso lenni. Na te tényleg olyan hülye vagy, hogy megérdemled orbánt a pofádba.
RedRobotrooper 2010.12.14 02:20:03
Hol van a meglepetés?
Az LMP-ről mindig is tudtuk, hogy alternatíva nélküli zöld majmok bicikli utakkal meg jegesmedvékkel esetleg néhány töketlen zöld fülűvel akik havonta egyszer kavarnak egy vihart a biliben.
A Jobbik annyira fasisztoid lett az utobbi időben, hogy valószinűsithető volt hogy ezt a tömény cigányozást, buzizást, zsidózást sem fogja mindenki bírni cérnával és előbb utóbb valaki bemutat Adolfnak, vagy csendben mutat be erre Adolf (Vona Gabika) elküldi a faszba.
Az MSZP-ről annyit, hogy Szilinek szar lehetett megélni, hogy a népszerűsége a média szereplései számával együtt csökken így valahogy megkellett kavarnia a szart. Megkavarta, nem jött be azóta kussol. Ellenben a Gyurcsány kérdésről mást gondolok. Gyurcsány nem nyugszik, nem tudom, hogy mennyire akar megint az élvonalba kerülni de az biztos, hogy rendesen szervezi ki a pártot Mesterházy alól.
Mellesleg magam is MSZP szimpatizáns vagyok de ettől még nem hiszem, hogy a szocik házatáján minden rendben van, sőt! Amig nem lesz egyértelmű, hogy mi Gyurcsány szerepe addig csak a bizonytalan marad.
Amúgy egy fontos dolgot kihagyatatok, hogy a Fidesz miért nem bomlik. Ne lennének kritikus hangok egy ekkora frakcióban? Mindeki egyetért Hoffmann Rózsa ámokfutásával vagy a nugydíj einstanddal? Mindenkinek tetszik, hogy az alkotmány bíróság jogköre a fingfűrészelés lesz? Lófaszt! Csupán aki ellentmond azt Orbán papa fél perc alatt kicsinálja és egy elég durva szájkosarat rak rá.
Az önkormányzati választás óta egyre erősebbnek tűnik a szocik feljövetele. Korábban Kispesten a Fidesz ügyvédi machinációi miatt az október 3-án eredetileg csak pár szavazattal győztes Kránitz Krisztián nyert az ismételt választáson meggyőző fölénnyel. Most Pesterzsébeten…..
A Fidesz előszeretettel beszél az elszámoltatásról, s most ezt végrehajtani a legalkalmasabbnak Polt Pétert látják. Így a Fidesz egykori jogi tanácsadója és képviselő-jelöltje lehet nemsokára újra a legfőbb ügyész, akit szerdán hallgat meg a parlament szakbizottsága.…..
Ma reggel kishazánk népe olyat láthatott elő egyenes adásban, a dicső TV2 jó voltából, amit még soha. Ehhez hasonló eseményt, azt hiszem Magyarország még nem élt át, így új műfaj született. Hisz, olyan dolgot csinált meg politikus, amit ekte celebek szoktak. Csak azt nem tudom,…..
Piroslap Fehérlap 2010.12.02 17:13:00
                        A Piroslap is csatlakozik a MaNcs és az ÉS kezdeményezéséhezA decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásról és a kommunikációról…..