Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főcsévész

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
MedIQ Milyen zene okoz eufóriát? 2011.01.17 07:21:00
Biztos sokakban felmerült már, mi lehet amögött, hogy bizonyos zenék tényleg eufóriát tudnak okozni az emberben, illetve miért olyan fontos a zene a népszokásokban, filmekben, marketingben. A Nature Neuroscience lapjain most számos eszközzel igyekeztek bizonyítani a lehetéges…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
A különleges sörökre nyitott szemű vásárló már rég tudja, hogy az IKEÁban svéd söröket is lehet kapni. De vajon érdemes-e beruházni?A dobozos, félliteres Mariestads a büfében is kapható, de talán érdemesebb a pénztárak után következő IKEA Food boltban megvásárolni. Ha…..
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Főcsévész 2010.12.14 11:38:47
@Zuhatag: Azért egy kis remény van a mai OGY előterjesztés alapján: A két horrorra berendezkedett csatornának, akik más gyászán és baján élősködnek (RTL Klub, TV2) remélhetően műsoridejük 30%-ában limitálják a bűnügyi és baleseti híradást."Szellemiségükre"jellemző, hogy a múlt hét valamelyik esti híradójában (megszámoltam) tíz hírből kilenc(!)rendőrségi volt: lelőtték, leszúrták, kidobta a csecsmőjét, eltüzelte az anyósát, stílusú nyomasztó, az ország állapotára azért nem jellemző, depressziót sugalló és remélhetően csak a marginális kissebbséget érdeklő produkció volt.
Takács Lajos hétfő esti sörvacsorája nemcsak az első igazán komoly magyar sörvacsora volt, de a sajtóvisszhangja is figyelemre méltó volt. Csak sör és sajtóínyenceknek következzen a HVG-Malackaraj-Dining Guide gyorsreagálású gasztro-hadtestje.HVG (Vétek György):A kérdés…..
Főcsévész 2010.12.03 11:49:52
@Rolli: kedves Rolli, szó sem volt arról, hogy bármi is baj lenne, azt írtam, hogy erőltetett, tehát nem baj, hanem erőltetett.Amint azt látom valahol,hogy megfelelő étekhez adott teát, vagy gyümölcslevet kínálnak, vagy bármelyik étteremben megkérdezem a-kit is?- hogy milyen sör jó mondjuk a mákos pacalhoz, és erre választ is kapok, akkor eltekintek az eröltetetségtől.
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..