Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breb71

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztek a vb-jegyek, bérlet már nincs 2012.03.07 13:01 F.Kapus..
Breb71 2012.03.07 14:58:13
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Engem elképzelhető, hogy érdekel a dolog, de egyenlőre csak 1 vagy 2 db. Így is beszélhetünk róla? Szektor, ár? Köszi előre is!
Negyven perccel elégedettek voltunk 2011.01.25. 13:11 F. Kapus..
Breb71 2011.01.25 14:19:30
ELNÉZÉST ATTÓL AKI MÁR OLVASTA, DE IDE IS LEÍROM A KÖSZÖNETEMET:

Kedves Mindenki!

Vasárnap 99-es számmal volt szerencsém részt venni a KAC elleni meccsen. Fantasztikus élmény volt. Ahogy Léderer Ákos is élesszeműen megállapította valóban nem sokszor volt kori a lábamon. Ezért nagy-nagy kösözönet mindenkinek a buzdításért és tapsokért. Először megfordult a fejemben, hogy hátulról "besomfordálok" a kispadra, de aztán rájöttem, hogy nem lehetek ennyire piti, így vállaltam a "megpróbáltatásokat". Szerencséra jól tettem:). A 3. harmadra történő "látványos" bevonulásom után a bírókban felmerült, hogy újra kellene csinálni a jeget, de végül eltekintettek tőle:). Jólesett ekkor a bíztatás mindenkitől!!! Minden meccsen ott vagyok, sokszor külföldre is megyek, de így teljesen más volt az élmény. Kapus Lacinak üzenem, hogy azon négy ember között voltam akikkel együtt szurkolt Linzben. Laci! Te is igen jó társaság voltál!
Nem tudom, hogy meg lesz e a PO vagy nem (természetesen nagyon bízom benne) de amíg minden napom sokkal boldogabban kezdődik amikor meccs van, addig nem is nagyon számít. Szerintem nem csak én vagyok így vele, hogy ezek a fiúk meghatározó részei az életemnek. Egy pici kritika a végére: azt gondolom, hogy ezt nem minden játékos látja át minden alkalommal, hogy ilyen felelősség van a vállán.

ÖSSZEFOGLALVA NEM TUDOK MÁST ÍRNI MINT, HOGY:

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Remek mérkőzésen szép győzelmet aratott csapatunk a listavezető ellen.Volán parádé a listavezető ellen - NSOFehérvár - Klagenfurt 6-4 - jegkorong.blog.hu 2011.01.23. 21:23 kultúrmisszionárius..