Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabiapu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabolcs története sok érdekes fordulatot tartogat, ám számomra mégis az volt a legérdekesebb benne, hogy ismét bebizonyosodott, mint oly sok minden az életben, a határátkelés sem fekete-fehér történet, és messze nem olyan egyszerű, mint ahogyan sokan gondolják. „Tíz ok, amiért szeretek itt élni” –…..
Szabiapu 2018.01.16 10:54:24
@Golf2: Köszönöm. A lényege mindenesetre talán így is "átjön." Csak érzékeltetni szerettem volna, hogy én éltem úgy is...de persze érthető, ha más másképp gondolja annak ellenére, hogy nem élte át.
Szabiapu 2018.01.16 12:27:01
@Golf2: Én is éppen ezért éreztem magam jól. Ott valaki voltam. :)
Szabiapu 2018.01.16 14:59:59
@P.Elliot: Köszönöm megtisztelő sorait. Kívánok én is minden elérhető jót. :)
A bíróság ítéletével nehéz egyetérteni: Szily és Bede cikke bőven belefér a szólásszabadság keretei közé. Heti szavazásaink. Szokásos hétvégi rovatunkban tegnapi cikkünk (Egymilliós ostorcsapás a felajzott hímvesszőn) szavazásának eredményét mutatjuk be. Pénteken a…..
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
"Magányosan szexelt Olivér a ValóVillában. Nem bírta tovább a magányt, és kellemes perceket szerzett magának a zuhany alatt" - így írta meg virágnyelven a mai Blikk, hogy a Viva tévé egykori Megawatt-műsorvezetője kiadósat recskázott a Való Világ fürdőszobájában. Az…..
Szabiapu 2010.12.09 11:45:24
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..
Szabiapu 2010.12.02 12:07:19
@skippy67: Sajnos ez az eladható...Az un. mély- vagy tömegkultúrának nevezett szociológiai fogalom az ami tömegnek kell. Manheim Károly, Shütz és még sorolhatnám... a neveket. Sokat foglalkoztak ezzel a kérdéssel. A lényeg az, hogy sok lúd disco-t győz... :)
Szabiapu 2010.12.02 12:59:48
@skippy67: Igen, én is figyelemmel kísérem, ha nem is rendszeresen ezeket a blogokat, hozzászólásokat, stb... És azért gondolom, hogy eladható, mert megnézik, másrészt képes még, ha nem is épp a legemelkedettebb hangnemben is, de vitát generálni. Eddig még sosem regisztráltam ilyen helyeken, bár sokszor reflektálnék bizonyos hozzászólásokra. De most azért regisztráltam, hogy válaszolhassak az általad feltett kérdésre, miszerint "nyugaton" is megy a hasonló műsor. És addig eladható lesz minden ilyen műsor, amíg az oktatás színvonala olyan amilyen. Ugyanakkor a másik kérdésedre a válasz, igen ezekből az emberekből lesz "valaki." Pontosabban csinálnak belőlük valakit, ha nem is az összesből, de az arra "érdemes" egyéneket bizonyára kimazsolázzák, és néhány bőrt még lehúznak róluk. És azt hiszem meg is érdemlik... és ha van annyi ész és tehetség abban az egyénben, akkor ezt a hullámot ügyesen meg is tudja lovagolni. Ennyi.
Szabiapu 2010.12.02 13:47:21
@brazileiro: Itt is a "nagy" TV adón ment. Méghozzá a TF1-en, ami az ország egyik legnagyobb csatornája. Méghozzá főműsor időben. Ráadásul másnap de. mindig megismételték. Aztán a szombati napon összefoglalták a hét történéseit.