Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bornemissza.zsolt

6 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
bornemissza.zsolt 2016.10.10 23:27:08
@Spiritmonger: Egy alkoholista sohasem gyógyul meg, csak nem iszik.
A másik hogy nem lehet másképp, mint egyik napról a másikra. És ahogy az AA-sok mondják, arra kell koncentrálni hogy ma ne igyál. Nekem ez segített. Csak ma, holnap egy másik nap lesz, az egy másik kérdés. Csak ma ne igyál és minden rendben lesz. Néhány év után azért már nem annyira nehéz :)
Az Országgyűlés elfogadta Vas Imre módosító indítványait, amik ismét alapjaiban írják át az itthoni  kampányszabályokat, és amiket nem tudunk eléget dicsérni. A jövő heti zárószavazásig lehet ugyan még változtatni, de a fő irányok aligha módosulnak már. Az egyik…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Egy remek írás jelent meg a Toronto Star című oldalon, ami egyébként Kanada legnagyobb online hírlapja. A Claudia Capos nevű szerző hosszabb időt töltött a tóparton és számos helyi jellegzetességbe beleszeretett, aminek mi itt az I love Balatonon nagyon tudunk örülni. A cikk azzal…..
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
Hihetetlen, de újra itt van, már a harmadik X, először is a válogatókkal, és a kérdések egyre csak szaporodnak! Mikor tölti be a képernyőt az első Csudálatos Táblagép és/vagy Spar reklám? Mikor fogja először elbőgni magát Keresztes Ildikó? Eljutnak a verseny feléig a…..
Szeky Blogja Pisa 2011.03.23 19:39:40
A bejegyzés címe érdekes lehet első olvasásra, ha nem tudjuk, hogy az olasz városkáról lesz most szó. :D Összegyűjtöttem pár érdekes képet a google segítségével, amin rengeteg ember konkrétan egy célért küzd: Hogy készítsen egy olyan képet, amin valami vicces…..
Nagyon sok külföldi oldalon láttam és olvastam erről a termékről és már nagyon nagyon vártam, hogy végre én is kipróbálhassam :) Pár szót a termékről. Több mintában is lehet rendelni, nekem piros csillámos és szivárvány színű van. Itthon a Csillámvilág forgalmazza.…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Öröm látni, hogy minden napra jut egy újabb módszer a lakosság szénnészipolyozására. Meneküljön, akinek még bármi van a nevén!Látom, hogy mindenhonnan pénzt próbál szerezni az állam a lakosságtól (most a legújabb kísérlet a rendszámcsere akció), hol burkoltan, hol nem, de…..
„Ismét egy régi orosz játék. Fény felé fordítva bent színes mozgókép látható. Három mesefilm, kb.1percesek,a tekerés sebességétől függően. Közben szépen kattog.(A harmadik film a gépben) Róka lepkére vadászik,de véletlenül egy nagy madarat kap el a hálóval és az…..
bornemissza.zsolt 2012.01.23 09:17:15
@phaszfej:
A sok káposzta a kajájukban tényleg borzalmas :), a többi viszont alaptalan.
moszkvadirect.blogspot.com/
Tudtad, hogy Leonardo da Vinci táskát is tervezett? A táska terve Leonardo Codex Atlanticus-ában pihent az egyéb ötletei, rajzai és írásai között. Magát a tervet Carlo Pedretti azonosította a hetvenes évek végén, és a történészek 1497 körülre teszik a keletkezését.Most egy…..
  Minek nevezzelek? Milánói divathét volt ugye, és hát a Givenchy bemutatón valami furaságot kaptak a fiúk. Orrkarikának hívják ezt hivatalosan? Nem éppen visszafogott darabok. Bennünket inkább az ajtókon lévő kopogtatókra emlékeztetnek. Kicsinyt bizarr...Lányok,…..
Az aprólékosan kidolgozott velecei maszkokat csupán nézegetni is öröm, és én nem is tudok ellenállni nekik. Finom, kecses formák, lenyűgöző minták, pompázatos tollak, ragyogó színek, ruccanjunk le -még ha csak gondolatban is- egy kicsit Velencébe és nézegessünk klasszikus…..
Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha nem csak a fehér ruhád világítana az UV fényben egy buliban, hanem a sminked is?A Makeup Forever előállt a Fluo Night-tal, egy fehér színű, púderes állagú termékkel, ami pontosan ezt tudja. Önmagában vagy más termékekkel keverve is…..
Policity Mi lesz Bajnaival? 2011.10.04 19:47:00
Gyurcsány Ferenc koncepciós per elé néz. Vagy: Gyurcsány Ferenc bűnös. Lényegtelen. A parlamenti kétharmad elvette a mentelmi jogát, Polt Péter pedig a Legfőbb Ügyész. Ez a lényeges. De Gyurcsány van akkora bűvész, hogy ebből előnyt fog kovácsolni magának. De mi lesz Bajnaival?…..
bornemissza.zsolt 2011.10.05 09:17:51
@RicsiMandano:

Hát éppen ez az, nem volt benne semmi forradalmi... Lehet hogy ez a permanens forradalom kezd már sok lenni. Meg hogy minden hétfőn megmentenek bennünket, keddenként oktatási reformok szoktak lenni, szerdán általában elszáll a forint, csütörtökön az újabb gazdasági válság, péntekenként adóemelés....
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
bornemissza.zsolt 2011.10.03 13:40:57
@KaPé:

Az az oka, hogy a szürke és fekete gazdaság is jobb mint a semmilyen gazdaság! A dilettáns gazdasági irányítás már régen tönkrevágta volna a cégeket, meg a vállakozókat ha azok hagynák magukat. Csak meg kell nézni mit művelt az állam például a MÁV-val.
   Miután a közismerten eredményes, nagysikerű Facebook-forradalmak nyomán immár demokratikus paradicsommá változott az arab világ, Magyarország magát elnyomottnak érző szubkultúrái is forrongani kezdtek – virtuálisan. Tavaly nyáron még csak a tűzijátékot…..
bornemissza.zsolt 2011.10.01 16:39:26
@Androsz:

"""Talált. És ez igazán fontos tudnivaló, ha ezek az emberek segítséget remélnek a mindenkori kormánytól. """

Hogyan hogyha anonim?
Vagy nem anonim?

Segítséget remélhetnek? Ha eddig is segítséget remélhettek akkor mért nincs víz náluk?

Lehet hogy a tíz évvel ezelőtti népszámláláskor véletlenül azt ikszelték hogy van náluk víz ezért nem tudott a mindenkori kormány segíteni rajtuk. :)
bornemissza.zsolt 2011.10.01 18:41:13
@Androsz:

""Az EU erre kötelezte az országokat,""

Én meg azt hittem most zavartuk el az EU-t a francba.
Vége a szabadságharcnak, meg a forradalomnak csak nem szóltak?

""A személyi kérdőív első sora az azonosító, amely mellé szépen oda van írva, hogy a lakásíven levő azonosítót kell ide másolni. Ergo: a személyi kérdőív adatai igenis kapcsolhatók területekhez, régiókhoz.""

Folytassuk csak tovább, területhez, régiókhoz, településhez, utcához, házszámhoz, személyhez... meg is érkeztünk kedves barátom ahhoz amitől itt néhány ember tart.
bornemissza.zsolt 2011.10.01 18:48:27
T@Androsz:
Barátom teli vannak gyöngyszemekkel az írásaid:

""És azóta hány kínai lapul adózatlanul, a te pénzedből véve igénybe az alapszolgáltatásokat? Most TALÁN többet lehetne tudni erről.""

Szóval mégiscsak az adóhívatalhoz juthatnak azok az adatok?

Én meg már tényleg elhittem hogy csak a ksh, meg törvényi garanciák, meg innen nem jut ki adat, meg hogy elkülönül a cím és a név.
Az elmúlt időszakban számtalan posztot, cikket lehetett olvasni arról, ne adjuk meg adatainkat, kerüljük ki a népszámlálásnál az adat megadást, mert veszélyes lehet! Ez a fajta bizalomvesztés az államban egy olyan bűn, ami az egész magyar politikai osztályt terheli, de kicsit…..
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
bornemissza.zsolt 2011.09.27 16:06:30
@Putyilov gyári melós:

A Magyar Kormány a polgárok adataival szerzi
meg az EU jóindulatát!
Ha jól értem....
bornemissza.zsolt 2011.09.27 16:42:36
@Putyilov gyári melós:

:) Elzúgtak forradalmai...
Szégyen reá! lecsendesűlt és
Szabadságát nem vívta ki.
bornemissza.zsolt 2011.09.27 16:51:58
@TrueY:

Kétségtelen hogy e nagyszabású politikus
20 éves munkája mindenhol érezhető az országban.
A demokratikus berendezkedés miatt nem lehetett
minden ciklusban hatalmon, kézjelét mégis ott láthatjuk és érezhetjük mindenhol.
Kumin szerint Dolgozz, ha tudsz! 2011.03.01 16:26:29
Sem rálátásom, sem terjedelmem nincs arra, hogy a ma bemutatott strukturális átalakítási terv minden részletét elemezzem. Úgy sem ismerünk még minden részletet, lesz még idő foglalkozni az egyes elemekkel. Egyetlen részt szeretnék most kiemelni, amely érzésem szerint…..
Kréta Időjárás Matala 2011.02.09 15:29:00
 Matala Matala egy kis falu Kréta déli részén. A hatvanas években sok hippi érkezett a faluba és a sziklafalban található barlangokban húzta meg magát. Sokan közülük itt is maradtak, egyikükkel találkozhatunk is az egyik helyi bárban.Elsősorban turizmusra vannak…..