Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvath.ist (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó Étvágyat! Ezt a hetet ezennel kinevezem a Csárdák Hetének, ami abból áll, hogy Pacalvadász kolléga csárdával kezdte, én pedig csárdával zárom a heti ténykedést. Azt már egy párszor kifejtettem, hogy nem nagyon kedvencem az M6-os sztráda, most Dunaúj és Batta között…..
A cím sok hazai ügyintézésre igaz, de itt most a kötelező biztosítás kártörténetének igazolásáról lesz szó, ami úgy néz ki, még mindig nem megy egyszerűen. Pedig mintha korábban arról lett volna szó, hogy most már nem az autós dolga lesz a bonus-malus igazolások…..
horvath.ist (törölt) 2012.06.05 12:13:24
@soibegin_: Én írtam a posztot, és az alábbi választ kaptam erre a biztosítótól: 2012-ben már más jogszabály van érvényben, miszerint nem fogadhatják el az igazolást, csak a BOMA rendszeren keresztüli lekérdezés alapján dönthetnek. Hol lehet megnézni a legfrissebb jogszabályt?
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Azt hiszem, nevezhetem pozitív történetnek, amit István írt, annak ellenére, hogy az egész bonyodalom egy balesettel kezdődött. Tanulságos sztori arról, hogy érdemes kiállni az igazatokért akkor is, ha több tanú állít teljesen mást. Szeretnék megosztani én is egy történetet…..
horvath.ist (törölt) 2010.12.04 11:22:05
Sziasztok!

Sajnos csak egy gépről tudok kommentet írni, bárhol máshol nézem, bármilyen böngészővel, nem kínálja fel a komment lehetőségét bejelentkezés után. Valami böngészős okosság biztos hiányzik hozzá. Ha valaki tudja a megoldást, írja meg priviben légyszi.

Szóval én lennék a posztoló, néhány mondattal kiegészíteném az elhangzottakat:

A rendőr a meghallgatáson mondta, hogy nyugodtan jelentsem fel a buszsofőrt rágalmazásért, tanúskodik mindenben. Valamint a hamis tanúzásért külön feljelentést kell tenni stb.

Tudom, most ezt sokan nem értitek meg, de ha már ennyire megráncigálták az embert, nem volt kedvem még hónapokig járni bíróságra. Így is nem kevés időm ment el, örültem hogy vége. Így utólag azt gondolom, hogy jobb lett volna megráncigálni, vagy vascsővel kettéverni a fejét.

Egyértelmű az oktató reakciója, volt egy tanúja, nekem nem, szóval egyszerűen összebeszélt vele, és tudta, hogy 2 az 1 ellen nincs mit tenni. Ehhez persze hozzá tartozik az, hogy ő a meghallgatásokon is végig azt hajtogatta, hogy a tanulóvezető kislány vallomását ne vegyék figyelembe, mert megijedhetett,nem tud figyelni stb.

A buszvezető állítása: megálltam a baleset helyszínén (buszmegállótól 200 méter), leszálltak az utasok, mindenki ordítozott az okozóval, vagyis velem.
Mindenki más vallomása(még az oktatóé is): nem állt meg a busz, csak a buszmegállóban, onnan sétált vissza megadni az adatait. Utánna el is ment egyből, így nem is találkoztam vele.

Helyszínelés nem volt, mert nem történt sérülés.