Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.lillus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem nem az utolsó kalandodra indultál el szombat este! Hiányzol. A szépséges kis bundád, a borostyán szemeid, hogy nem tudsz itt bent meglenni, mert már hajnalban döngeted a szekrényajtót, hogy engedjelek ki. A kis királylányos lényed, hogy utálod, ahogy simogatás közben…..
A helyi hentestől a héten is kaptam finomságokat ingyen. Mármint finomságokat az ebek számára. Ma megfőztem egy jó nagy adagot belőle: volt benne oldalas, meg első csülök, meg hatalmas húsos cupákok. MIndenki kapott belőle, Becse az oldalast kapta, Koma egy kisebb első csülköt, a…..
Hű ebeim kint alszanak. Nyár van, nem is akarnának bejönni, de nem is forszíroznám ha nem muszáj. Hanem, hatalmas vihar kerekedik. Itt ülök a gép előtt. Cicák bent vannak. Elhatározom, hogy kinézek és meglesem merre vannak Hű Őriző Pásztoraim. Koma kutyaházát félig lebontottuk.…..
Patakparti Csekő Zsejke kishúga. Csekőt (én neveztem el így) aki lefoglalta, láncon akarta tartani. Janiék ezért nem adták oda. Így, bár eredetileg ilyen hamar nem terveztem - lett egy másik komondorom. Most sokan elítélhetnek - minek nekem ennyi kutya- mégis boldog vagyok. Boldog,…..
Ez egy régebbi történet. Csutak barátom alig három hete volt nálam, amikor is úgy döntöttem, hogy elengedem a pórázról. Előző este nem volt vele gond, simán visszajött, szóval gondoltam nem lesz probléma fényes nappal sem. (Azóta már rájöttem, hogy Csutak Barátomat ha szép…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..