Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viki1986

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk Péter gyűjteményét (előzmény itt): A mentalista, második évad, 1. rész: I mean, she's more troubled than conniving, I'm sure. And, you know, it's not the money, it's more the loss of trust. Küzdött bőven gondokkal, ezt állíthatom. De nem is a pénz lehetett a baj, ...…..
viki1986 2011.01.05 23:40:37
@armitage: Én sem értettem, mert előtte láttam az évadot angolul, de szó szerint ez volt a "how about all of you shut up" mondat szinkronja. De például volt egy romantikus jelenet, ahol a szerelmesek arról beszélgetnek, hogy nem megy ez nekik együtt, mert túl komplikált. Szép zene szól a jelenet alatt. Mondat: " We met, we talked, it was epic but....then the sun came up and reality set in." Ez ugye lehet a "Találkoztunk, beszélgettünk, isteni volt, de...aztán a nap felkelt és megvilágította a valóságot" magyarul. Lehet nem a legjobb verzió rá, de még mindig jobb a fordítóétól, aki szerint a mondat vége: "BILIBE LÓGOTT A KEZÜNK". Az egészben az a legszebb, hogy a srác szó szerint idézi ugyanezt a rész végén és persze akkor is "bilibe lógott a kezünk", ezalatt persze ismét romantikus zene szól...
Ui: Kedves Jakab és Mindenki!
Elnézést az off topikért, már ha az:-D
Illetve szeretném mégegyszer megköszönni, hogy vagytok, egy ideje már olvaslak benneteket és egy szótárfüzetet is berendszeresítettem. Ha jövök, jegyzetelek, mint az iskolában annó."egy lelkes, angolul tanulni vágyó fiatal"