Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abfox

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég ha te fogysz, a pénztárcád maradjon kövér? Barátaid a zöldséglevesek!  A zöldségleveseknek ezer és ezer finom, laktató, különböző mértékben fogyasztó variációja van. Az elkészítésük is egyszerű, bár tegyük hozzá, nem feltétlenül gyors. Viszont…..
Abfox 2016.09.07 10:07:26
A Fortepan ezúttal a Magyar Rendőr című újság fotóarchívumába túrt bele, és közölt egy bő 2000 képből álló válogatást. Budapesti épületek szempontjából a gyűjtemény fiatalabbkori, hetvenes-nyolcvanas évekbeli része tűnt különösen érdekesnek (leszámítva a 65352-os…..
Igen, ismét a facebook egyik hozadékát fogjuk méltatni a blogon, nem először, és valószínűleg nem utoljára.Az ügy apropója pedig az, hogy ma, a könyvtárban tanulás helyett közben picit úgy döntöttem, hogy megtartom a havonta esedékes ismerősvisszajelölgetéses szeánszomat,…..
Subba Jóbarátnők 2010.12.01 13:05:00
Durva, hogy Horváth Éva és a kézilabdás Tápai Szabina annyira egy hullámhosszon vannak, hogy a frissen elkészült honlapjukon megejtett első blogbejegyzésükben szóról szóra ugyanazt írták!..
Abfox 2010.12.02 08:17:07
@bikmakk: Csak másolni tudom korábbi hozzászólásomat: a honlapot valóban az Abfox készítette, de a szövegeket már nem mi írtuk és helyeztük fel. Adminisztrációs rendszert adtunk a weboldalhoz, így Éva és Szabina ezeket a szövegeket már mással töltette fel.
Abfox 2010.12.02 08:19:16
@Hari R. Seldon: Csak másolni tudom korábbi hozzászólásaimat: a honlapot valóban az Abfox készítette, de a szövegeket már nem mi írtuk és helyeztük fel. Adminisztrációs rendszert adtunk a weboldalhoz, így Éva és Szabina ezeket a szövegeket már mással töltette fel.