Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarvasdinnye

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
Nyílt levél Embertársaim érdekébenTisztelt Egységsugarú Honfitársam!Fejlődésed során megtanultál beszélni, egyedül használni a bilit, az iskolában a tanítónéni erőfeszítésének hatására megtanultál írni, olvasni. Felfedezted, hogy az iwiw milyen nagyszerű dolog, mert ott…..
szarvasdinnye 2008.01.24 15:38:55
@ csigabige:
En is pont ugyanigy vagyok ezzel. A problema ugyanigy fenn all facebook-on is, csak ott eddig osszesen 1 db spamet kaptam, vmi koreai kiscsajtol, akit elobb elkuldtem a halal rakvoros
f@szara, majd jelentettem spam-elesert. iwiw-en ezt nem teszem meg, csak siman spam miatt jelentem, mert tul faraszto lenne minden egyes alkalommal irni egy "koszonolevelet". (Amit termeszetesen az iwiw csoda 30. alkalommal se tud elkuldeni, mert ilyen feher oldal, meg olyan java error.) Halistennek az emailcimeket mar lockoltak, ennyi elonye van, nem mintha az enyem idaig lathato lett volna. Csak arra lennek kivancsi, hogy miert olyan hulye a legtobb ember, hogy a telefonszamat is kepes kiirni, hogy az is lathassa, aki nem akarja?! En mar tobb, mit 3 eve vagyok iwiw tag, de ahogy latom a helyzet egyre csak rosszabb lesz. Az egyetlen dolog amiert meg tag vagyok az az, hogy rengeteg olyan emberrel tudom igy tartani a kapcsolatot, akiket maskepp soha nem talaltam volna meg. Hiaba van facebook, oda soha nem jutnak el, mert mikor meglatjak, hogy 'sign up', mar ott megakad a tudomany, hogy akkor most mit is?
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
szarvasdinnye 2008.01.17 20:49:00
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
szarvasdinnye 2007.11.24 13:01:01