Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mister Cool

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szimler Bálint a világmindenség leguncoolabb eseményén, a Magyar Filmszemlén robbant be a köztudatba. Nem mintha az ő COOL-faktorával nem tudott volna bármilyen mezőnyből kitűnni, így viszont a hatás nagyjából egy földrengéssel ért fel. A fiatal rendező egy könnyed…..
Hahó, "vagány" csajok! Hahó, wannabe rockerek! Jól nézzétek meg magatoknak Piresian Beach Zsófit. Csiricsáré magamutogatás és otromba műbalhézás helyett fogta magát, felvett néhány gitáros-zajos számot a hálószobájában, feltette az internetre, aztán másnap arra…..
A magyar COOL színtéren 2010-ben az egyik legizgalmasabb történés egyértelműen az Evil Men Have No Songs nevű shoegaze zenekar volt, amellyel Árpi végre Hazánkat is felrakta a nemzetközi COOL-térképre. Ez annyira jól sikerült neki, hogy a stílus önálló nevet is kapott: ez az…..
Tegyük fel, eljön hozzánk valaki a világ valamelyik COOL-központjából, Londonból, Berlinből vagy New Yorkból. Tegyük fel, hogy ez a valaki elkezd arról okoskodni, hogy náluk otthon micsoda COOL arcok csinálnak mindenféle COOL dolgokat. Hogy mi erre a helyes reakció? Természetesen…..
 Olyanra még nem volt példa a COOL LIST történetében, hogy valaki kiérdemelje azt, hogy több néven is szerepeljen. Ha azonban egy generáció hangjáról van szó, mindjárt más a helyzet. Az egykori "Smalladam" maga mögött hagyta a reménytelenül belterjes…..
Enikő története a magyar népmesék COOL-osított változata – írtuk tavaly, és semmi okunk nincs rá, hogy változtassunk az álláspontunkon. Pláne, hogy a mese egyre csak folytatódik. Mert azt még csak-csak meg tudjuk magyarázni racionálisan, hogy Enikőnek annyira…..
Olyan magasságba értünk, ahol a legtöbben már csak COOL-palackkal tudnak lélegezni. Mit művelt ez az ember már megint te magasságos COOLÚRISTEN!  Ha most listába szednénk az összes projektjét, amiben idén részt vett, az összesített COOLINDEX nem lenne sokkal alacsonyabb, mint…..
Ugye senki nem lepődött meg? Hát persze, hogy nem. COOL LIST HUNGARY elképzelhetetlen Áron nélkül, aki még akkor is ott lesz az ország legkúlabb arcai közt, amikor már a hamut is mamunak mondja. Vagy a Haunebut Maunebunak! Igen, Áron eddigi nagy dobásai (reklámfilmek, a legvadabb…..
Azt mondjátok, Csabi már nem olyan COOL, mint régen? Aha, és akkor ki is bulizott az idén Lady Gagával? Hát Meg White-tal? És ki volt az, aki minden társasági szereplése alkalmával mindenkit zavarba hoz a természetes kúlságával? Hátrébb tehát az agarakkal, irigyek! Csabi még…..
Ugye mindenki látta az év legkúlabb reklámját? Igen, a Djuice-reklámról beszélünk, amely pont olyannak mutatta meg ezt a sajnálatosan uncool világot, amilyennek sokan látják nap mint nap. A csupa hiteles szereplő közül is kitűnt egy felfoghatatlanul COOL srác, mindenkit lepipáló…..
Azért az jellemző Magyarországra, hogy egy ideje divat lett gúnyt űzni a hagyományos bölcsességből, amely szerint "a magyar lányok a legszebbek a világon". Ideje lenne feladni ezt az önsorsrontást, és felismerni, hogy nem csak a mi lányaink a legszebbek, hanem egyben a…..
Mister Cool 2010.12.09 19:20:30
Utoljára kérjük meg a vinceshore@gmail.com email-cím gazdáját, hogy csak egy nickről kommentáljon, különben KITILTJUK innét.

Eleve nem is értjük, hogy aki a blogjában (
urbanikum.blog.hu/) végig azon kesereg, hogy ő miért nem tartozhat a legCOOL-abb budapesti társaságba, az hogy veszi magának a bátorságot a COOL LIST HUNGARY 2010 szereplőinek kritizálására.
Az ország legkúlabb ifjú színésznője idén nemcsak, hogy Fabricius COOLmeister figyelmét hívta fel magára és egy őrült COOL film magyar remake-jébe pályázik, de ma már egy emberként fordul utána a Nagymező utca COOL-ság és sexy-ség iránt fogékony népe! Ha ránk hallgat, nem…..
Moog Ádi vagy Haunebu Ádi? Sokat gondolkodtunk, melyik a COOL-abb együttes, végül maradtunk a jól bevált névnél. Na nem mintha a köztudatba idén berobbant, COOL figurákkal kitömött együttes nem lenne kábé a legjobb koncertzenekar ma Budapesten. Ádám gitárja a 21. század eddig…..
Emlékeztek, amikor a COOL-hőskorban WPAHP Peti még a jövő ígérete volt, egy elektrocsodagyerek, akin csak ámult az egész szcéna? Úgy repül az idő, ahogy mi lebegünk a felhők felett, amikor Peti zenéjét hallgatjuk. 2010-re már érett művész, aki karrierje eddigi szakaszát egy…..
Gitárral a kézben, kisterpeszben kiabálva kúlnak lenni? Hát hol élünk mi, a hatvanas években??? Még szerencse, hogy itt van nekünk Failotron Áron, akik csak nevet az egész elavult rockandroll cirkuszon és Gameboy-jal csinál olyan zenét, hogy attól égnek áll minden partyarc haja.…..
Ha végignézünk a COOL LIST szereplőin, igencsak színes társaságot látunk magunk előtt. Ez így is van jól, de hozzá kell tenni, hogy csak úgy lehet mindez egyensúlyban, ha Berger Dalma évről évre biztosan hozza a COOL abszolút nulla celsius fokát. Nála bizony a COOL nemcsak kúlt,…..
Tavaly arról beszéltünk, hogy Andris az orrunk előtt lett szemtelenül COOL kölyökből őrületesen COOL pasas. Nos, a fejlődés íve töretlen. Super Mario Andris 2010-re a COOL-ság hűvösen elegáns ágát választotta, és azt is szenvtelen arccal tudja végignézni, ahogy a legtutibb…..
Ki ez a srác, aki éjszaka fekete macskaként járja Budapest utcáit? Aki Screamin' Jay Hawkins és a Horrors összes ördögi trükkjét az ujjaiban tudja? Aki nélkül nem létezne az Evil Men Have No Songs? Akinek egyedi stílusa, gótikus megjelenése a legvagányabb egész Budapesten? Azt…..
A COOL arcok már évek óta szentségtörésnek tekintik, ha bárki meg meri kérdőjelezni a Kostil család kúlságát. Onnét is kiemelkedik azonban Danila, aki úgy éli az életét, mintha egy észveszejtően COOL film forgatókönyvéből pottyant volna közénk. Filmjeiből olyan…..
Sokan vannak a COOL LIST HUNGARY-n, akik minden bizonnyal megállnák a helyüket nemzetközi közegben is. Viszont kevesen vannak olyanok, akik ezt már be is bizonyították. Péter a világ legCOOL-abb blogbirodalmához, a Gawkerhez tartozó autós blogon, a Jalopniken oszthatja az…..
17 évesen a legtöbben még azt sem tudják, hogy kell írni a COOL-t. Az igazi csodagyerek Ármin azonban már ilyen szemtelenül fiatalon, COOL-tojáshéjjal a seggén és feje benövetlen COOL lágyával is egyértelműen bebizonyította, hogy ott a helye a legkúlabb magyarok listáján.…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Akinek még mindig el kell magyarázni, hogy mi az a The Room, az gyaníthatóan még a kúlság első osztályos tananyagát sem tette a magáévá. A nemzetközi COOL-szcénában is meghatározó The Room magazin idén már annyira kúl volt, hogy kész csoda, össze nem ragadtak a lapok a…..
Régen folyton Liam Gallaghernek hitték, később Kossuth Lajosnak vagy éppen John Lennonnak, pedig Upponyi Muki nem valami olcsó utánzat, hanem a magyar COOL-ság utazó nagykövete, bármerre is jár a nagyvilágban! Ha feltűnik egy buliban, ahol éppen te is csapatod, megnyugodhatsz: pont a…..
Tegyük fel, hogy zsongítóan egzotikus, perzsa keresztneved van – ez már önmagában őrülten COOL. A bátyád ráadásul az ország legkúlabb snowboardosa, ezért neked muszáj még nagyobbat dobnod: hát három haveroddal megcsinálod Budapest egyik legkúlabb új partisorozatát, a…..