Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheMedium

56 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly távozókat kell pótolni a MAC-utód BJAHC-nál..
TheMedium 2022.09.17 00:01:04
@KCs: milyen lenne? mint a többi "kiemelt akadémiának" :)
BJAHC–Dukla Michalovce 2-6..
TheMedium 2022.08.24 00:23:47
@Antibes: a pénteki 6-1 is megmutatta, vagy az nem volt tükör? :)
Hydro Fehérvár AV19–Znojmo 5-1 Kevin Constantine: – Örülök, hogy nálunk többen is vissza tudtak térni végre a jégre, az ellenfélnél viszont pont az volt a helyzet, mint amit mi is átéltünk egy hónapon keresztül: olyan kevesen voltak, hogy csak négy hátvéddel tudtak eljönni. Ennek ellenére az…..
TheMedium 2021.12.05 16:42:52
@redi1: már évek óta nem az a balhés arc, mint a kezdetekkor volt...
TheMedium 2020.11.02 12:14:20
@marcstaal: nem hiszem, hogy ki akarta volna törni, a Tüskében nem először robbant szét a plexi
Majoross Gergely kikerül a válogatott stábjából..
TheMedium 2020.08.18 20:48:39
@lbsz: pedig az annyira átgondolt elmélet volt :)
Scott Macaulay a MAC HKB-t erősítheti..
TheMedium 2020.07.31 11:24:19
@DominiKing: miért, összesen 5 db 30 feletti van a keretben az eddigi 19 bejelentettből, többi 18-24 év közötti.
És több 30+-os más nem is lesz, ahogy kettős állampolgár se.
TheMedium 2020.07.31 16:36:05
@DominiKing: még egy Nagy Krisztián vár bejelentésre, na ha valaki, ő nem fiatal. Többi utánpótlás játékos lesz.
Legalábbis a tudomásom szerint, de semmi sem mutat az ellenkező irányba.
Bálizs lesz az első számú kapus a MAC HKB-ban..
TheMedium 2020.07.06 14:42:29
@DominiKing: hát nem tudom. Azért pár fecske nem csinál nyarat. Én egy elődöntőt is meglepetésnek találnék.

Az viszont nem rossz, hogy a húzóemberek és a fiatalabbak is több éve együtt játszanak, a csapatkémiával szerintem nem lesz gond.
A felnőttekhez fiatalosabb hokiőrültet szeretnék..
TheMedium 2020.05.05 12:38:22
@DominiKing: he? hogy jönnek ide Majoross "unortodox" megnyilvánulásai?
a felnőtt csapatnak nem ő lesz a szövetségi kapitánya, de up válogatotté még lehet
olyan lehetőség is fennáll, hogy marad a MAC-nál, csak más titulusban
TheMedium 2020.05.05 13:48:40
@essze: ezt honnan idézted?
DVTK Jegesmedvék–HC Nové Zámky 3-2 Glenn Hanlon: – Úgy terveztük, hogy gyors játékkal kezdünk, így is tettünk. Később kemény és fegyelmezett jégkorongozást láttunk mindkét oldalról. Örülök a két pontnak, ez sokat jelenthet a végelszámolásnál, bár még három forduló hátravan, így érzelmes lesz…..
A miskolciaknak muszáj lenne verniük a MAC-ot..
Dukla Michalovce–MAC Újbuda 3-0 Majoross Gergely: – A játékunk rendben volt. Az ellenfél nagyon gyors csapat, de fel tudtuk venni a sebességét, és a mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerek voltunk. Betalálni azonban képtelen voltunk: kihagytunk két ziccert, előnyben sem szereztünk gólt,…..
TheMedium 2020.03.03 14:40:44
Nekem az az érzésem, hogy ennek a csapatnak minden megy már, csak a góllövésnem. De nem csak most, hanem az egész szezonban. Nem a levegőbe beszélek, én mindegyik hazai meccsen ott voltam, meg néhányszor idegenben is. Voltak reménytelen meccsek, de többnyire azt láttam, mással van gond, mint hogy jól játszanak-e vagy sem. És a 20-22 évesek, ha nem is meghatározó emberek, azért nem csak jégidőben látszik, mennyit fejlődtek a 2 szezon alatt.

Az meg nevetséges, hogy nagy arcot emlegetnek egyesek. Szimplán fóbia már :). Távol álljon tőlem, hogy megpszichologizáljam, de Mogyi talán durván szerepet játszik a nyilatkozataiban, mert alapjában véve nagyon nem ilyen. Az viszont tény, hogy ha a stílusa gyakran tényleg borzalmas, azért az esetek többségében nem mond baromságokat. A nagy arcot meg nem tudom honnan veszitek az ólajtónyi pofával begépelt kommentjeitekkel.

A középszakaszról meg annyit, hogy már megint nem jó semmi se az embereknek. Nem csinált senki titkot abból, hogy mivel nincsen reális esély a rájátszásra, így tét nélkül a fiatalok fognak játszani, akik a statisztikák szerint fent is vannak 15-20 perceket alapesetben, többen még speciális egységekben is. De még a negyedik sor is kap 5-8 percet meccsenként. Aztán lesz ami lesz. Az eredmény teljesen félre lett téve, de nem tértek el attól, amit amúgy meghatároztak.

Mindezt csak azért írtam le, mert ezen az oldalon kering mindenféle rosszindulatú hülyeség, azért tegyük tisztába. Lehet azon lamentálni, hogy mennyi pénz, meg hová megy, én nem is ezt próbálom mentegetni, sem azt nem fogom megmagyarázni, hogy miért NEM volt ez egy rossz szezon a MAC-nál, mert valljuk be, ez egy fos felöntve húggyal idény így, de ne az itteni félrebeszélés meg negyedinformációkra alapozott gúnyolódás legyen mérvadó.
TheMedium 2020.03.03 23:11:38
Emberek! Ne vegyétek személyes támadásnak azokat, amiket írtam! Természetesen látom, ezen az oldalon ki mit ír bizonyos emberekről meg csapatokról, bár szökőévente egyszer, ha felnézek ide. Csak feltűnt, hogy spekulációkból gyártotok tényeket, ennyi.

Majorossról annyit, hogy a legutóbbi szurkolói ankéton elmondtuk neki, mi a baj a nyilatkozataival és a kommunikációjával. Mert egyébként totál értelmes fickó, rá sem lehetett ismerni. Ezért is nem értem, minek nyilatkozik párszor olyanokat, amilyeneket, holott teljesen normálisan el is tudná mondani a dolgait. Sőt ami engem meglepett és nem vártam, szerepelt többször is az "én hibám volt" mondat, tehát még csak nem is arról van szó, hogy ne lenne önkritikája, ezért mondom, hogy szerintem elég durván szerepet játszik a média előtt. Akkor nagyot nőtt a szememben, hogy őszinte legyek. És azóta nem is nyilatkozik hülyeségeket, lekommunikálja őszintén, ami van.

Amiket korxi ír: a klubérdeket nem tudom, mi volt Chernomaz idején, mert annyira nem követtem a hazai jégkorongot. Bár én ezt néha Tolvanen idején éreztem :D . Azt tegyük viszont hozzá, hogy nem a kutyaütőket vitte a MACból. Meg most már ez sem igaz rá, amit írsz. A VB-t meg hagyjuk, nyilván én azt a nagy nullát nem fogom szépíteni. Az EBEL indulásról/ligaváltásról annyit, hogy a csapat vezetőségén belül is akadnak konfliktusok, mire akarnak pénzt adni, mire nem, de ezt nyugodtan múltidőbe tehetjük, mert ha eddig nem olvastunk konkrét cikket arról, hogy a MAC Szlovákián kívül folytatja, nem is fogunk, maradnak, ahol vannak. Legalábbis azok alapján, amiket én tudok, felvetődött a szezonvégi kilépés lehetősége, de úgy látszik, sikerült meggyőzni a pénzcsapok kezelőit a maradásról.

Csak azt akarom az egésszel üzenni, hogy kicsit kevesebbet a fóbiából, semmi többet - és ez nem feltétlenül csak nektek szólt. Sőt leginkább nem nektek.
TheMedium 2019.10.23 19:01:27
@leonov: én nem malacnak hívnám, inkább annak, hogy nem tudunk védekezni. A Miskolc gyakorlatilag lejátszotta az ellenfelet, aminek igazából örülök, nem antihokival sikerült győzni, hanem megvolt a kontroll mindvégig. Őszintén gratulálok, hogy egy nagy mumus skalpját végre sikerült begyűjteni. Mi meg - főleg a kapusok és a védelem - összeszedhetnénk magunkat, mert nem a vereségsorozat zavar, hanem az óriási gólkülönbségek. Ennél tud a MAC sokkal jobban is iátszani... (nem azért írom, hogy a tegnapi sikert lealacsonyítsam, egyszerűen így van)
Vissza szeretne találni gyors játékához a MAC..
TheMedium 2019.10.05 04:17:30
@lbsz: Komolyan ennyit tudsz állítani?
Oké, hogy volt egy elbaszott VB-je, meg én se kedvelem túlzottan őt, de ne viselkedj már úgy, mint egy komplett idióta.
TheMedium 2019.10.05 10:37:53
@lbsz: rendben van, elfogadom.
TheMedium 2019.10.05 10:46:33
@essze: emberileg igen. De máshogy nem.
Egyébként, pont erről beszélek, amit itt most elővezetsz.
MAC Újbuda–HC Kosice 5-1 Majoross Gergely: – Remekül kezdtünk, nagyon gyorsan játszottunk, és alapjaiban tudtuk megfojtani a kassaiak játékát. Külön öröm, hogy közben be is találtunk, így megalapozva a sikert. A kiállításokkal tűzdelt középső harmadban Bálizs óriási tartást adott a…..
Extraliga-rangadóra utaznak a Jegesmedvék..
TheMedium 2019.09.26 22:55:13
@adam_szabo_92: épp ez az, hogy a Tipsportra csak cseh/szlovák állampolgárként regisztrálhatsz, amit hivatalos iratokkal kell bizonyítanod.
Amúgy, akárhányszor írjátok le, hogy köcsög szlovákok fulladjanak bele a levestésztába, amiért nem lathatjuk a csodás jegesbocsokat idegenben, még nem lesz stream. Személy szerint nekem se tetszik, de egy ideig mindenképpen ezzel kell együtt élni.
A ponttalan Popradhoz utazik a MAC Újbuda..
TheMedium 2019.09.17 23:04:26
@lbsz: ne is mondd, én a Miskolc meccsét néztem, de az utolsó harmadban már nem is figyeltem, mert el voltam foglalva az eredmények böngészésével. Az biztos, hogy óriási meccs lehetett. De sajnos ennyi kapott góllal és pocsék két harmaddal ez az egy pontocska is ajándék...
Utolsó mondatra reagálva: inkább utóbb :D
TheMedium 2019.09.17 23:51:06
@lbsz: meg lehet érteni az ellenszenvet (én megértem és el is fogadom), páran el is túlozzák, de ez van. Én 2 éve járok oda meccsre és nem is tervezek máshová, mert egy valóban kicsi, de jó társaságra is leltem, amellett, hogy meg is szerettem a csapatot is. Remélem, még jó sokáig járhatok MAC meccsre...
Eddig úgy tűnik, az illetékesek a szakmai részét jól is végzik. De még mindig azt mondom, hosszú a szezon, hogy ezt megítélhessük. Egy biztos, ez a mai pontmentés nem a semmiből jött, hanem az elvégzett kemény munkának a jutalma.
HK Nitra–MAC Újbuda 3-2 Majoross Gergely: – Az első két harmadban nagyon jók voltunk, az öt emberünk végig együtt tudott maradni és mozogni, sok időt töltöttünk a támadóharmadban és sok helyzetet dolgoztunk ki. Mindent meg tudtunk valósítani, amin dolgoztunk, egy kivételével: nem lőttünk…..
TheMedium 2019.09.14 16:39:51
@Darkside007: gratulálok ahhoz az éleslátáshoz és mély bölcsességhez, amivel a szezon első meccse alapján sikerült ezt a következtetést levonni.

(egyébként egyetértek, tolja csak be őket a jégre bátran, én is jobban örülnék neki, de nem tudom, mi gázabb: hogy nem ezt csinálja, vagy amit leírtál).
A rájátszásba jutni ismét óriási teljesítmény lenne..
TheMedium 2019.09.09 23:06:32
@Mauuc: de abból az átlag 5-600-ból is jó ha 20 ember kiabál. Egyébként a túlvégi üres oldalon rekedt Tihamér tücsök is hangosabb, valóban.
Egyébként csalóka, a nagyobb része a medvék téli álmát alussza, ügyesen rejtőzködnek.
Egy másik interjúban meg arról volt szó, hogy nagyobb lett a költségvetés idénre. Játékost meg nem tudunk venni belőle, akkor maradt a szurkolóbérlés
Hugo Turcotte: Fekszik nekem az Erste Liga..
TheMedium 2019.09.03 15:27:15
@freddyD: én úgy tudom, a Debrecen nem tudott annyit adni neki, amennyit kért. Vagy ha mégis, akkor nem maradt volna több keret több játékosra. Másodszor meg ki akar csődbe menni?
Ételmérgezést kaptak a Jegesmedvék a Tátra Kupán..
TheMedium 2019.08.25 14:28:03
@promontor: a büntetőlövések eredményei is beleszámítanak.
TheMedium 2019.08.25 14:50:42
@promontor: így lehet, ahogy írtad. Én is csak hallottam. Meg azt is csak hallottam, hogy pl. az nso ezt elfelejtette leírni
TheMedium 2019.08.25 16:03:20
@korxi: nem várok semmit az nso-tól, pontosabban, pont ezt vártam, mert többet nemigen lehet. A lényeg, hogy a büntetők eredményei is beleszámítanak, így játszhat döntőt a Miskolc. Az megint egy másik dolog, hogy ez jó-e vagy sem.