Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkeptikus blog Para-limpia 2007.07.01 23:13:00
James Randi egymillió dolláros kihívását talán mindenki ismeri. Randi, pontosabban alapítványa, a JREF egy millió amerikai dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki ellenőrzött körülmények között képes demonstrálni valamilyen paranormális vagy természetfeletti képességet. Elég sokat mond, hogy a mai…..
recon 2007.08.26 01:09:47
Kedves Ropian,

előző levelemben a történetek töredékét meséltem el, de nem is a gyógyulásokról szeretnék itt beszélni. Ezt a fórumot nem látom alkalmasnak arra, hogy eseteket részletezzek, azt, ami katartikus a kezelést fogadónak, idedobjam, másoknak - tisztelet a kivételnek - minden felelősségtől mentesen viccelődni rajta.

Várom, hogy előrelépjenek a tudományos vizsgálat kérdésében.
Értesüléseim szerint a "Szintézis Szabadegyetemen" létezik egy "Pszi-labor". Nem ismerem, milyen tesztekkel, módszerekkel vizsgálják a különleges képességeket, de talán érdekes lenne őket megkérdezni a tapasztalataikról.
www.szintezis.info.hu/
Az USA és az oroszok is jóval előrébb járnak, hiszen háborús célokra akarták használni a különleges érzékeléssel rendelkezőket. Amíg leginkább a hitetlenkedés dolgozott bennem a magam képességeivel kapcsolatban, több könyvet olvastam, amely tudományos kutatási módszereket ráengedve vizsgál efféle jelenségeket. A "Revital Alapítvány" www.freeweb.hu/revital/index.html
kissé kaotikus könyvtárában némi keresgélés után több témába vágót találtam, igaz, leginkább angolul.

Tévedés azt hinni, hogy olyan könnyű ezen a csupán lépésről lépésre bontakozó úton folyamatos fejlődni akarással, könyörtelen tisztességgel, önmagammal szembeni maximális elvárásokkal járni. Jómagam is arra törekszem, hogy ezen a szűrőn csakis az maradjon fenn, ami kiállja a próbát.

Sok sikert kívánok, figyelem a fejleményeket, várom a híreket!