Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molino

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
molino 2014.11.13 08:40:54
molino 2014.11.13 09:30:07
@SmittyB: Miért is kellett volna kisegítenie a szorult helyzetben azzal, hogy megszólal neki magyarul? Először is ki ment kihez beszélni? Pont úgy viselkedtek vele, ahogy megérdemelte. Váratlanul, bejelentkezés nélkül meglepi egy ügyvéddel, és egy teljes stábbal. Próbálj meg egyszer Te így bejutni a NAV elnökéhez. Biztos behívna egy kávéra... Ne felejtsd el. Ez az ember nem turistaként tartózkodik Magyarországon, utasításokat hajt végre mint minden hozzáhasonló beosztású - országoktól független - diplomata, és nem is az albérletében kopogtattak be hozzá. Ha legalább egynek van esze abban a birka társaságban, akkor ezt teljesen másképp oldják meg, és nem csinálnak hülyét Vidából. Arról nem is beszélve, hogy ha már így jártak, akkor ott helyben megeszi a felvételt a HírTv kirendelt stábja. Nem röhögtetik ki magukat az általános iskola 6. osztályos tanulója előtt. Az én gyerekem például már megértette az ügyvivő egyszerű kérdését, pedig csak heti négy órában tanulja az angol nyelvet 6. osztályban.
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..