Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrisss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A ProduKey egy kis méretű, telepítést nem igénylő szoftver, melynek segítségével néhány alapvető Microsoft program (Microsoft Office, Windows, Exchange Server és SQL Server) termékazonosítója és a telepítőkészlet CD-kulcsa kérdezhető le.A szoftver nem igényel…..
tigrisss 2020.01.15 10:35:24
A legtöbb okosóra csak okostelefonnal együtt használható valamire, akadnak azonban olyan viselhető kütyük, amelyekbe SIM kártya foglalat is került, így önállóan is lehet velük telefonálni és SMS-ezni. A SIM kártyás okosórákkal tehát tulajdonképpen kiválthatunk egy telefont. A legtöbb ilyen…..
Az őrök is emberek, tehetnek olyat, amit később nagyon megbánnak: Levél: „Arról van szó, hogy elkövettem egy hibát, amiért most tavasszal mennem kell majd a bíróságra. A vád: tulajdon elleni szabálysértés.  Egy ..…. áruházban dolgoztam.  Az eladóknak hamarabb  lejárt a…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..