Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erezdmagadotthon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentezők közül páran nem értették a praktikus okokat, amik miatt a műtétet választottam. Ez - meg vagyok győződve - abból fakad, hogy az emberek agyában más-más koncepciók élnek a kis mell fogalmáról. Valószínűleg ami számomra normális, nem kicsi mell, az másnak kis…..
Gyerekszoba Bábjáték az ajtóban 2011.05.23 08:34:00
A pofonegyszerű és a homlokon-csapon-magam-úgy-hogy-hátravágódom-mindjárt között hezitálok, amikor ezt az ajtókeretbe feszíthető bábszínházat nézem. Drágáért is megvehető, de minek, amikor otthon még az ilyen botkezű anyukák is el tudják készíteni, mint én.Zseniálisan…..
Gyerekszoba Giccsmentes meseágyak 2010.11.03 08:13:00
Hogy ágynak lehet-e nevezni egy olyan gyerekszoba bútort, amiben a gyereknek az utolsó gondolata az alvás, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy a mesét a bútorokba úgy sikerült beleszőnie a CedarWorksnek, hogy ippeg nem billentek a giccs felé. A Rhapsody Beds tiszteletben tartja a gyerek…..
erezdmagadotthon 2011.06.07 13:09:06
Konvex Életke 2011.01.06 19:28:00
Írhatnék hagyományos szüléstörténetet és állhatnék azon anyukák sorába, akik még a beöntés menetét is kifejtik részletesen. Nem teszem, mert önerőszakra lenne szükségem, inkább esszéisztikusan felvázolom, hogyan töltöttem a december 24-28. közötti időszakot.24-én…..
Vagy ahogy a másik táblán írják, étterme és borozója a Tartsay Vilmos utcában, az Arcade Bistrotól (földrajzilag) néhány lépésnyire található. Itt folytattuk nyári ebédkalandjainkat, közkívánatra ezúton közreadjuk tapasztalatainkat.Ahogy korábban is, most is alapvetően hely…..