Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myrealworld

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
Gyöngyöspata az egész beteg magyar nagypolitika puskaporos hordójává vált. A Jobbik által feldobott labdára az összes létező oldalról beindult a politikai katasztrófaturizmus. Az annyi mindenre kapóra jövő konfliktus következményeit pedig továbbra is azok szenvedik meg, akik…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Ezen a blogon is született már poszt arról, hogy a becsületsértési-rágalmazási büntetőügybe könnyen belefuthat egy kommentező is, ha a rendőrségnek sikerül kideríteni az adatait, akár IP cím alapján is. Az alábbi ügyben már ítélet is született. Tisztelt…..
hogyvolt VV4 - 4X60 2011.02.13 15:30:00
Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos…..
myrealworld 2011.02.14 10:07:34
@venszivar: Elgondolkodtál-e azon,hogy amíg a magyar bűnelkövetőket gyakran felfüggeszti és próbára bocsájtja,pénzbírságra ítéli a Bíróság,közben a romákat azonnal letöltendő börtönbüntetésre ítéli a hozzád hasonló rasszista bíró?
myrealworld 2011.02.14 10:38:16
@van-e szándék: Csatlakozom az előttem szólóhoz..
myrealworld 2011.02.14 10:43:25
@lófő: :-)