Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csanasz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Dübörög az Alkonyat marketinggépezete. Tegnap még csak egy poszter jött a filmről ma viszont jó pár képen vehetjük szemügyre Edwardékat. A tini őrület, a sok száz milliós bevétel és az MTV díjátadón való tarolás teljesen biztos.  Edward és Bella összeházasodik…..
Csanasz 2011.08.19 21:46:24
Elsőként a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) előzetesét nézhetitek meg, amiben Justin Timberlake és Mila Kunis előnyös barátságát mutatják be, konkrétan kapcsolatuk a szexre épül.A Valentin nap kvázi folytatása Szilveszter éjjel címen kerül a mozikba, nemrég…..
Csanasz 2011.07.29 08:51:06
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre, videók.- A Batman 3 forgatásán az egyik akciójelenetnél elszakadt a Macskanő ruhája. - Az MGM berkein belül készül a Punk Farm gyerekkönyv filmverziója. David Silverman rendezése arról szól, hogy öt tanyasi állat összehoz egy rockbandát.…..
Csanasz 2011.06.11 23:31:21
Harry után Hermione és Ron is megkapta a maga poszterét. Kissé véresek, de nem tűnnek fáradtnak és félelmet sem látni rajtuk. Viszont Ron jobban tenné, ha előre figyelni, jön a tűzkígyó...
Csanasz 2011.05.26 10:30:51
@COLT: Mármint az első poszter?
 A francia AIDES nevű, az AIDS-megelőzésért küzdő non-profit szervezet tavaly már hallatott magáról egy egészen meredek print kampánnyal, amelyet szintén a Goodby, Silverstein and Partners ügynökséggel együtt készítettek (itt a férfi, itt pedig a nem kevésbé meredek női…..
Csanasz 2011.03.22 08:58:48
@pagesailor: Az tesó, hogy itt tart a világ...
Azért az már elég gáz, hogyha olyan vastag a karod, hogy az opcsal blogon mindenki a mögötted álló nő csupasz testének nézi :)..
Edward R. Pressman és az Union Entertainment filmet és nagy valószínűség szerint számítógépes játékot fog készíteni az Invasion Earth! történetből. A forgatókönyvet Anthony Hickox és Peter Atkins körmölik le, ők a Catwalk thrilleren dolgoztak együtt, aminek a szkriptjét…..
Izgi,mi? Küldte:Ben_G  ..
Csanasz 2011.01.22 12:14:36
@Krajcs: Nos igen, én mindig is nagyon tiszteltem az agyaggalamb-lövészeket (éljen Igaly Diána)!

Mellesleg a játék az a Moorhuhn, aminek már rengeteg változata készült, de itt az egyik: www2.einfach-spielen.de/shop/game/hs_mh_schweiz/index.php

S itt vannak a változatok:
www.moorhuhn.com/sofortspielen.php?menu=sofortspielen
Két dévédémtől megválok, úgy döntöttem, hogy ezt egy nyereményjáték keretén belül teszem. Az egyik a Wolf Creek - A haláltúra horror-thriller. Akit érdekel, annak nem kell mást tennie, mint egy megválaszolni a következőt: "Melyik országból származik a film?". A…..
Csanasz 2011.01.17 12:42:14
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Hamarosan bemutatják a Tron: Örökséget, a Playboy ki is használta az alkalmat (vagy a producerek vették igénybe ezt a fura a reklámlehetőséget?) és bemutatták a saját Tron fotósorozatukat. Gem és Quorra bőrébe  Irina Voronina és Sasckya Porto playmatek bújtak. A…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..