Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetes7

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hrsz: 276/44-45 telkeken 2 db kétlakásos ikerház került kialakításra.A telkek területe egyenként 955 m2 A két lakás által egy telken beépített terület nagysága 201,29m2, ami a beépíthetőségnél jóval kisebb beépítettség. A későbbiekben lehetőség van tároló,…..
Oxton.hu Webáruház üzemeltetés 2011.09.25 22:33:13
 A webáruház egy eszköz amit tudni kell használni! Egy rosszul üzemeltetett webáruház nap mint nap rengeteg problémát fog okozni Önnek!A webáruházak egyre nagyobb térhódításának eredményeképpen a felügyeleti szervek kiemelt figyelmet szentelnek a…..
 A műszaki ellenőr (más szakemberekhez hasonlóan) pénzbe kerül. Ha szűklátókörűen csak ezt nézem, akkor nem érdemes műszaki ellenőrt az építési munkák ellenőrzésével megbízni. De vannak más szempontok is. Ezek közül elsőként nézzük a jogszabályi követelményeket.…..
 A külföldi versenyképesség titkáról, befektetési és kereskedelmi aktualitásokról tájékoztatták madridi, lisszaboni és francia külgazdasági szakdiplomaták a somogyi üzletembereket. Praktikus tippeket adtak a nélkülözhetetlen külföldi sikerekhez.Franciaországban…..
 A Somogy Tv is vendégünk volt a Csillagszem Bölcsőde átadásakor. Az eseményről az alábbi riportban számoltak be. Köszönjük, hogy velünk voltak! ..
Sóbarlang terápiás szobával épült meg az első bölcsőde a Somogy megyei Hetesen. A gyermekek egészséges fejlődését kiemelten kezelő intézményt Gelencsér Attila, Somogy megye közgyűlésének elnöke és Török Tiborné, Hetes polgármestere adták át.  Hetes legújabb…..
Lassan teljesen elkészül a hetesi Csillagszem Bölcsőde. Az ünnepélyes átadásra 2011. augusztus 18-án kerül sor.  Nézze meg Ön is, hogy milyen új létesítménnyel bővült településünk.   ..
Közel 85 millió forintból épül meg az első bölcsőde a Somogy megyei Hetesen. Az építési munkálatok jelenlegi  állapotát a helyszínen mutatta be Török Tiborné polgármester. A hetesi Csillagszem Bölcsőde felépítése összesen közel 85 millió forint értékben valósul…..
Meglátogattuk a hetesi Csillagszem Bölcsőde építkezésének helyszínét, ahol Boda Anikó projektmenedzserrel beszélgettünk. Megtudtuk, hogy a bölcsőde összesen 85 590 000 forintból épül fel, amelyből a Magyar Állam és az Európai Unió 69 785 000 forintot finanszíroz.Hetesi…..
December 18-án új állomáshoz érkezik a hetesi Csillagszem Bölcsőde projekt, amly keretében a térség legújabb bölcsődéje épülhet fel Europai Uniós forrásoknak köszönhetően. Szombaton, a szerkezetkész állapotot ünnepeljük, és letesszük a végleges állapot alapjait...