Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StrongDatan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.   Sziasztok! Idén, alig 22 évesen léptem…..
StrongDatan 2010.11.30 21:09:56
Először is köszönöm, hogy kikerült, én vagyok az, aki ezt beküldte. Másodszor pedig köszönöm minden olyan felhasználónak, aki értelmesen szólt hozzá az "ügyhöz".

Gondoltam, hogy lesz, aki azt hiszi nem igaz. De azért azon még én is meglepődtem, hogy - annak ellenére, hogy igyekeztem részletesen leírni mindent félreértések elkerülése végett - akad olyan, aki teljesen másként értelmezte. Nem tudom, hogy szöveget nem tud értelmezni, vagy szándékosan tette, hogy fröcsöghessen.

@Caprica99:
Nem tártam fel semmit, mivel egy szimpla kérdésre válaszoltam, miszerint van-e a munkahelyem olyan, aki bejönne. Erre mondtam, hogy a főnök fia nem néz ki rosszul. Ennyi volt.

@silkent:
Te meg tipikus idióta, ha már a sértegetésnél tartunk. :)
Bár olyan nem létező konzekvenciát vontál le, hogy jómagam is hasra estem tőle.

Igen, fényképes profilom volt. Ugyanolyan társkereső, mint egy heteroszexuális. Beregisztrált, kitöltöd az adatlapod, csatolsz pár képet. Van, aki tölt fel magáról meztelen képet, esetleg erotikusat. Van, aki teljesen hétköznapit.
Az én profilomban semmi megbotránkoztató nem volt más számára azon kívül, hogy meleg társkeresőn van. Teljesen hétköznapiak (pl. nyaraláson lőtt kép).

Nagyon sokan nem vállalják fel magukat még az oldalakon sem. Így sokszor fordul elő, hogy az illetőnek nincs profilképe, s csak e-mail-en, MSN-nen hajlandó mutatni. Így került fel a partnerlistámra, ahol csak beszéltünk lévén közölte, ő most a munkahelyéről ír és nem tud képet mutatni.
Egyébként nem értem mi fogott meg abban, hogy kényelembe helyeztem magam a lakásban? Én úgy voltam vele, hogy barátkozni akarnak, mert kedvelnek. Ilyen sokszor megtörténik a mindennapi életben, hogy elmész munkatárshoz munka után pl. beszélgetni, megnézni egy meccset, filmet.

Az utolsó mondatod nagyon találó! Csak hogy növeljem vérnyomásod közlöm, hogy bizony szexuálisan aktív fél vagyok, szóval nem helytálló az a feltételezésed, hogy egy "mocskos b*zi vagy, akit seggberaknak". :)

@Sadist:
@Rigor Mortis:
Nem adtam el magam himringyónak. Ugyanis a főnököm erről semmit nem tud!
Próbaidő lejárta után a főnököm közölte velem, hogy kikérte annak a véleményét, aki engem felvétel után pár napig tanított (ő sem tud semmit az esetről), továbbá visszanézte a felvételeket, hogy valóban úgy csinálok-e mindent, ahogyan kellene. S ez alapján döntött.

@EgyÉlet:
Beadtam egy önéletrajzot. Behívtak, elbeszélgettek velem. Pozitív képet sikerült kialakítanom magamról. Továbbá elég vonzó volt a start kártya adókedvezmény szempontjából.

@vázkulcs:
Hasonló szépeket neked is :)

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Tökéletesen leírtad, amire gondoltam.
Egyszerűen nem lehet témát váltani. Pedig szinte mindenről tudnék beszélni. Ez vásárlókkal működik is! Próbáltam filmekről, kocsikról, motorokról, zenéről, koncertről, internetről, számítógépes játékokról beszélni, de semmi.

Mindenről az jut neki eszébe. Amikor filmes téma volt, akkor elkezdte, hogy ki a kedvenc színésznője és melyik filmben villantott, vagy volt szexjelente. Kocsikhoz, motorokhoz nem ért. Annyiban kimerült a téma, hogy ő nem szereti a motort, mert azon nem lehet szexelni, kocsiban meg lehet. Számítógépes játék kimerültek a szex szimulátorokban (mondjuk nem tudtam, hogy ilyen létezik). És hihetetlen, de zenéről is a szex jut eszébe!!

És ahogy írtam állandóan erről beszél. Hihetetlen. Ha elfogy a téma, akkor pedig a vásárlókra tesz megjegyzést a hátuk mögött.