Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lanciát az egyik leginnovatívabb autógyártóként ismerték a 20. század első felében, rengeteg ma is használt találmányt mutattak be, a Lancia volt az olasz stílus, olasz autógyártás tökéletes definíciója, mára azonban eljutottak oda, hogy csupán egy városi kisautót árulnak, azt is csak…..
malaci 2020.07.08 16:00:28
@Mátyus Viktor: Tényleg kimaradt pár dolog, így a Lancia Musa ill. alias Fiat Idea. Mind a kettő azonos elven egy mini SUV , bár akkor még ez az elnevezés nem létezett. Megbízhatóságuk méltányolható lett volna. A mai kornak megfelelő átszabásukkal ma is piacképesek lehetnének.
Immár elmondhatjuk, hogy az Android lepipálta a Windowst is, már, ami az internetezők számát illeti. Az okostelefonok térhódítása óta most történt meg legelőször, hogy világunk online felhasználói nagyobb számban kapcsolódtak a hálóhoz androidos készülékről, mint Windowsos számítógépről. Ha azt…..
Boldogok a Tóth Ottók, Malciánok, Malézák, Máliák, Ottokálok, Zsalolták, Válkonyok A mai napon lenne 78 éves Hofi Géza a bilodalom egyik legnagyobb császála. Ma van még a Spoltújságílók napja is, bál nem tudom nekik miélt jál külön nap? A Sallós Boldogasszony…..
  Átlagos hétköznap kora reggele: telt ház a Budapest-Hévíz Volán-járaton. Az utasok szinte kivétel nélkül idősek, kisebb táskával, hátizsákkal felszerelve. Akadnak közülük, akik egy héten többször is megteszik egy napon belül ezt az útvonalat. Reggel az első…..
malaci 2010.12.01 18:09:39
Mindenkinek, akinek szól!
Feleségemmel tisztességesen, hivatalosan bejelentve dolgoztunk, tisztességesen felneveltünk két gyermeket, mindkettőt diplomával indítottuk neki az életnek, s a kezdő anyagi segítséget is kinyögtük.
Szerencsére mindkettő megáll jelenleg a saját lábán.
Mi sajnos öregszünk, ugyanúgy, mint a mai fiatalok és középkorúak.
Figyelem! A fiatalság nem érdem, hanem egy múló ÁLLAPOT!
Aki a ma már megöregedetteken, kiszolgáltatott, elesett nyugdíjasokon köszörüli a nyelvét, annak ajánlom a TÜKRÖT, amelyben kellő figyelemmel megláthatja saját nyugdíjas arcát, nyugdíjas létét.
Akik ezen az oldalon nem becsülik meg az időseket, saját szüleiket sem becsülik, s gyermekeiktől sem várhatja azt el. Nekik illene gyónásra jelentkezni (tízparancsolat!!).
Túl sok a zsigeres, ostoba indulat!
Az alapprobléma jogos!
Értse, akire tartozik!
Javaslom, hogy a mai munkaképes korúak indulatok helyett, igyekezzenek időben munkába állni, ne a szüleiket terheljék a második, harmadik diploma diáklétével. Ne olyan munkahelyet vállaljanak, ahol feketemunka, vagy minimálbéres a bejelentés, s a többi zsebbe megy.
Ha mindenki a valós jövedelme után fizeti a nyugdíjjárulékot, ahogyan mi is tettük, akkor a jelenlegi nyugdíjrendszer is hosszan és jól működhetne.
Eddig is volt, most is van, jövőben is lesz "pofátlanul" (kormányidézet sic) magas nyugdíj, ami nem arányos a befizetésekkel.
Ennek rendszabályozása lehet cél. Minden játéknak van játékszabálya. Legyen a szabály jó, legyen, aki betartatja!