Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mumbu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
mumbu 2010.12.01 08:47:51
@mamba: kedveském, előre jelzem nincs semmi problémám veled, csak ezekkel a vágott pöcsü kaftánosokkal...
na de azért gondolkozz egy kicsit bemész a INGER-SPAD-ba veszel 30 dkg szalámit, otthon akarod enni, aztán mi történik: a szalámidon - ami már a tiéd, szambáznak a kukacok, de te kedveske vagy, mart nagyon szereted az INGER-t és semmi rosszat nem akarsz nekik, inkább veszel egy másik csomag szalámit, aztán otthon rájössz, hogy az is kukacos, de annyire szereted az INGER-t hogy nem szólsz nekik, nehogy már megbántodjanak szegénykék, hiszen, mit szólnának akkor: ott szoktál vásárolni mindig, így aztán egymás után veszed a kukacos szalámikat, mivel másik nincs, aztán rájössz ha a kukacokkal eggyüt egy kicsit megpirítod az egészet, akkor egyész ízletes...
mumbu 2010.12.01 08:55:56
@zsoka81: a klubb az biztos érdekes lenne, el tudom képzelni:

-te képzeld eltünt tiz tallérom...
-vazze az semmi nekem a tanyadollárjaim is...
-mit sirtok, nekem csak 20 földem, a 80 helyett
-de akkor is, a lotto nyereményt sem írják jóvá ezek a szemetek...

a kaftánosok meg a fotelban összeszarják magukat a röhögéstöl, miután végig nézték a kommenteket...