Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boomslang

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD World of Warcraft a zsebben 2011.01.07 09:01:00
Zajlik a CES, és bár a show nem elsősorban az új játékhardver-bejelentésekről híres, azért találni ott érdekes kütyüket, például a Razer Switchblade-et. A Razernek vannak tök jó és elég vad dolgai – 17 gombos egér megvan valakinek? –, és első blikkre nem tudom,…..
boomslang 2011.01.10 01:39:10
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: "PSP-t legalább az arcod elé tudod emelni."
Nyilván ha olyasmit csinálsz vele ezt is, mert érintőképernyős, lásd tablet. De azt ne várd hogy feltalálják a hagyományos pc játékokra szabott eszközt ami ultraportable-ként adja ugyanazt az élményt kézbefogva, mert nem arra tervezték a dolgot, ez egy ilyen szegmenst próbál kielégíteni. Ha olyan játékélmény kell iPhone-on meg Androidon kell manapság nyomulni :)
IDDQD Ez nem Starcraft 2010.11.30 11:09:37
Bár mind ezer példát hallottunk már arra, milyen szinten nemzeti sportként kezelik a Starcraftot Koreában, még mindig meg tud lepni, amikor kiderül, hogy ez tényleg nem vicc vagy barokkos túlzás.Biztos mind hallottunk már a két Korea között a múlt héten kitört villongásról,…..
boomslang 2010.11.30 17:49:05
@Lurian: de látod a dél-koreai hadügyminiszter biztos nagyon vágja a stratégiákat, SC ben is tuti jól tolja mint real life szóval kiegyenlített meccs lenne, mondjuk dél lenne vmi hi tech protoss-al a mezei északi zerglingek ellen :)