Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poszmete

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..
poszmete 2010.12.07 17:53:39
@Dworkyll:
Sziasztok! 3 nap alatt itt volt az USA-ból a Kindle, teljesen jól működik, örülök is neki, de problémám is van vele. Szóval a gondom az, hogy a saját itthoni asztali gépem nem tölti a Kindle-t. Nem értem miért, másik gép simán feltölti az aksiját és ez a gép is látja magát az olvasót, tudok rá tartalmakat tenni, de tölteni nem tölti. :(
Szóval ezért erősen gondolkodok, hogy veszek valami hálózati micro USB-töltőt (itthon persze senkinek nincs). Ezek tényleg teljesen kompatibilisek a Kindllel, nem lesz tőle semmi baja?
poszmete 2010.12.08 01:45:36
@Dworkyll: Köszi. Közben én is megtaláltam a magyarázatot egy külföldi fórumon. Igazából tölti a Kindle-t, csak annyira gyengén, hogy ezt az olvasó nem érzékeli töltésnek és sokkal tovább tart, mint egyébként. Úgyhogy hamarost beszerzek egy hálózati telefontöltőt. :)