Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt70

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
A botrány kurva nagy, amit világosan jelez, hogy a teljes ballib média kussol az ügyről. Mindig, amikor kipattant valami eget verő botrány, akkor arra gondoltam, hogy ezt már nem lehet megúszni, nem lehet kimagyarázni, ez lesz a Bukás. Aztán kimagyarázták, kimosdatták, és minden…..
2,2% 62 344 szavazó. Hatvankétezer - háromszáznegyvennégy. Ennyi. KAR Íme, halljad, magyar!  Íme, halljad, magyar! Halld! Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály, országunk élni fog, mert László nagy király! Hűségnek győzedelmét halljad, nagyvilág! Meghalt a…..
Definíció:"Pécsett a rendszerváltás előtt és után is rendkívül erős maradt a baloldali gondolat, nem meglepő a város egyik beceneve: Kis-Moszkva." - zona.hu Nos, "Kis-Moszkva" immár nincs többé. 2002: 56 440 szavazat (43,85 %) Toller László (MSZP) 37 968…..
Az első rész után szóba került, hogy bizony anno, Anikó azzal is hencegett, hogy John Jay is rányomult egyszer. Mi csak legyintettünk, hogy na persze persze, tuti, hogy Sly-nak is van akkora büszkesége, hogy nem hajt egy olyan nőre, akinek a csöcséig ér. Pedig nincs. Kiderült…..
Zseni ez a Feri, nem vitás ... egyszer már visszahozta a szarból az MSZP-t, mint miniszterelnök, most megkísérli másodjára, de mint pártelnök. 2004-ben az elbukott EP választás és a kifulladó MSZP-SZDSZ kormányzás után az MSZP Gyurcsány Ferenc hathatós aknamunkájával…..
Zsolt70 2009.03.22 20:29:19
@elfelejtette: Több mint 4 %-os gazdasági"szűkülés"+erős forintleértékelődés=törlesztőrészletek emelkedése+finanszírozás új hitelekből,vagy a meglévő szerződések módosítása.(időtartam hosszabítás,természetesen új szerződéskötési költségekkel.)
Párszáz milliót már hiteleztem megbízással,ezért annyit értek hozzá,mint bármelyik PM államtitkár.
Mit is látunk a képen? A BKV hungarocell darabok felragasztásával tesztelte, hogy vajon az új metrószerelvények (22 db), amelyek olyan 40 milliárd forintba kerülnek, beférnek-e egyáltalán az alagútba ... A BKV azért így tesztelte, mert az Alstom kocsik a végleges…..
Még tavalyi hír, de most lett igazán aktuális.A Brüsszelben élő Silvana Koch-Mehring - háromgyermekes anyát - 2004-ben a német Szabad Demokrata Párt (FDP) színeiben választották meg az EP tagjává, és a liberális frakció tagja. Novemberben nyilatkozott a Bunte című német…..
Zsolt70 2009.01.14 15:16:17
@Tarackos Sül: Blokkolnád mint Ukránok a gázt?: DDD
Vastagbőr Kegyelmet Dugónak! 2009.01.08 14:01:00
Emlékeztek még Dugóra? Tudjátok Ő az rossz csillag alatt született, többszörösen hátrányos helyzetű családapa, aki önhibáján kívül már néhányszor szembekerült a törvénnyel (a poszt erre). Ugye arról nem tehet, hogy mostani felesége még gyermekkorú volt, mikor első…..
Ebben a legprofibbak. Lehet, hogy nem tudnak idegen nyelvet, lehet csak érettségijük van, lehet, hogy nem tudnak semmit Havasinéról, GDP-ről, a költségvetésről, az adókról. De magyarázkodni, azt mindegyik a lehető legmagasabb szinten tud. Hol tanulták ezt? Vagy így születtek? Már…..
Csak egy érdekes olvasói levél: "Sziasztok! Ha azt gondoljátok, hogy milyen fincsi és egészséges a meleg friss kenyér vagy a süti, akkor íme, az alkotóelemek: Szilveszteri lúdláb torta: Összetevők: krém[cukor,zsírkeverék(növényi olajok és zsírok,hidrogénezett olaj és…..
Zsolt70 2008.11.19 06:53:50
Gyerekek ilyen a földön nincs, komolyan. Miféle rendőrségünk van nekünk? Miféle méla faszok vigyáznak a bűnözőkre? Emlékeztek még biztos, amikor 2004. októberében a 92-es barcelonai olimpián birkózásban aranyérmet szerzett Farkas Pétert a rendőrség elfogta és kihallgatta a…..
Szerdán Miskolcon összeültek a rendőrség vezetői és a helyi cigányvezetők, megoldást találni a cigánybűnözésre. Szabados Gábor a Borsod Onlineról tudósított az ülésről a boon.hu-n. Írása azonban sajnos már elérhetetlen az anyaoldalon. Valószínűleg kicsit pánikkeltőnek…..
Csak egy gyors gondolat: milyen dolog az, hogy 2008 derekán van egy cég, ahol egy egyhetes internetkártya 10.000 forintba kerül (24 óra 3840ft)? És milyen négycsillagos budapesti szálloda az olyan, ahol annyira szarrágóak, hogy nem bírnak a kedves vendégeknek ingyenes wi-fit…..
            Végelgyengülésben meghalt egy 450kilós mexikói férfi. A 47 éves Jose Luis Garza pár hete még az állami televízióban kért segítséget, hogy le tudjon fogyni. Jose mindig is súlyproblémákkal küzdött, de csak négy hónapja lett ágyhoz…..
A MÁV az ország legnagyobb vállalata, 40 ezer embert foglalkoztat. Laspalmas írta nekünk: Érdekes levél került ma hozzám. Némiképp a népmesei fordulatot idézi: "adunk is, meg nem is". Most őszintén, hány 5 vagy több gyerekes (a nyomtatványon 10 üres sor van, ugye)…..
Vastagbőr Ezt mégis miért kell? 2008.10.01 14:59:00
Tényleg nem értem ... Lesz ugye a Tarka Magyar felvonulás az Andrássy úton a Hősök terére szombaton. X ezer emberrel. Erre: "Ellenvonulást jelentett be egy magánszemély a rendőrségen, a Tarka Magyar! néven szervezett civil demonstráció elleni tiltakozásul; a két csoport a…..
Zsolt70 2008.10.02 02:27:34
Már itt a blogon is volt szó a "nyomorgó művészekről" (Sáfár Anikó, Nagy Feró), a Vasárnapi Blikk megint felhozta a témát: "A lap információi szerint Csala Zsuzsának már a házát is el kellett adnia, és most abból él, amit az otthonáért kapott. Ha az…..
Visszatérve a száműzetésből, úgy gondoltam összeszedem Nektek az elmúlt években a kertévékben megfordult, pornós múltal rendelkező csajokat és kevésbé merész, csupán aktot vállaló kishugaikat. Hozzáteszem, én semmivel nem tartom erkölcstelenebbnek ezeket a lányokat, mint a…..
Botrány. Keleti Györgyi és két barátnője ellátogatott egy pesti bárba vacsorázni, borozgatni. A dekoratív hölgyek felkeltették a szórakozó fiatalok figyelmét, kik folyamatosan szóval tartották őket az asztaluknál. A lányok elmondása szerint mindenki, aki odament hozzájuk…..
Na, akkor még egyet utoljára szombatról, aztán a magunk részéről le is zárnánk ezt a témát:  Most kaptam korrekt-től a friss híreket, hogy Eric Cartmen mellett Kenny-t is felfedezték a tömegben! A képi bizonyíték:  ..
...há kámán vagyok a nyócbú na...a ma idelátogatú testvíreimnek szeretném kűdeni, dópmeen lopni című zámát és mindenkínek kí szeretí...    ..
Régi szép időkben a felvonulók kérték, most nekik küldjük a csodálatos holnapi nap kapcsán. (Aki nem érti miről szól a videó, az lebukott, hogy az elmúlt 1 hónapban Kubában nyaralt)    Kellemes hétvégét mindenkinek, ne feledjétek: szeptember 20-a a magyar…..
Vastagbőr Gyors kérdések sávja 2008.09.18 13:41:00
Mivel én nem követtem mindegyiket, az olvasók segítségét kérem a következő kérdésben:Volt már valaha olyan valósághsow, amelyben nem derült ki valamelyik résztvevőről, hogy korábban szexipari munkásként kereste meg a tejbeaprítani valót? Csak mert most már szinte kötelező…..
Hát ilyen hírre kell hazaérnem a tréningről? Már a Keleti Györgyi is?! Teljesen le és meg vagyok döbbenve ... ez már a világvége, teljes erkölcsi és morális összeomlás nálam! Keleti Györgyi száz euróért szexelt egy olasz kuplerájban. Na, bumm ... Legalább nem Budapesten…..