Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazságot 46

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásavatót rendezett A Város Mindenkié azoknak a ferencvárosi képviselőknek és rokonaiknak, akik a kerületben olcsó önkormányzati lakásokat bérelnek – elsősorban azoknak, akik idén már ötödik éve bérlik a köztulajdonban lévő ingatlanokat, és idén akár fél áron meg is vásárolhatják azokat. Külön…..
igazságot 46 2017.03.02 20:03:48
Először is! Gusztustalannak tartom azt, hogy ész nélkül és annélkül, hogy legalább utána járnának magukat ellenzéknek csúfoló egyének ál cirkuszt csinálnak! Mondom ezt úgy, hogy NEM VAGYOK FIDESZES! Sőt! Gondolkozzunk kicsit! Ez előtt 5-6 évvel 80.000Ft nagyon piaci ár volt. Miért nem azzal foglalkozunk, hogy hogyan szabadulhattak el ennyire az ingatlan árak????? Mi az, hogy a dzsumbuj szélén 250.000Ft-ot ér egy lakás bérleti díja???? De legyen így. Akkor ha egy olyan család-ember aki az önkormányzati lakását sem tudja fizetni az ki fogja tudni ezt az összeget perkálni??? Vagy akkor nekik rendeztek lakásavatót??? Vagy: Gondolkodjunk hogy néztek ki azok a lakások a felújítás előtt! Biztos az idő vas fogától törtek ki az ablakok, attól volt büdös, piszok, szar, hugy, grafity stb.... Ugye??? Az önkényes lakásfoglalókról nem is beszélve. Az aki keres összesen 80.000Ft-ot vagy annyit sem az hogy a bánatba tudna kifizetni 85.000Ft-ot egy szerintetek olcsó bérlakásért+kb ugyanennyi rezsit ha nem többet????? Hol van az olcsó???? Vagy adják ki 20.000Ft-ért. Akkor a közvagyon elherdálásáért tüntettek????? Legyetek már agyatoknál!!!!! Van abban a kerületben épp elég mocsok, és sokkal nagyobb disznóság! Miért nem azokkal foglalkoztok??? Olyan dolgot vettetek elő aminek nem jártatok utána, és biza van közöttük olyan akit ártatlanul hurcoltok meg és miattatok teszik majd az utcára a gyerekeivel együtt! Az sokkal faszább lesz ugye????? Tök nyilt pályázaton nyerték el a lakásokat! Az egyiket ismerem is személyesen, és tudom, hogy teljesen eladósodott, mert hitelt kellett felvennie ahhoz, hogy ki tudja fizetni a lakás bérleti díját előre x hónapra! Közelébe nem volt a tűznek mikor elnyerte a lakást, és ez volt az egyetlen esélye, hogy egy 29 négyzetméteres lyukból el tudjon jönni és gyermeket vállalhassanak a párjával! Ez a nagy korruptság?????? Szégyenljétek magatokat! Semmivel nem vagytok különbek mint ez az ócska rezsim! Nektek is csak a botrány kell és nem nézitek kinek az életét teszitek tönkre! Miért nem a valós korrupcióval foglalkoztok?????? Vagy jobb lenne ha visszajönne a szemétdomb ami volt ugye???? Gratula! Mindenkinek a sjaát lelkiismeretével kell, hogy elszámoljon! Kíváncsi lennék ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet! Ti biztosan azt is el tudnátok érni, hogy aki nem tudja fizetni a 40.000Ft-os lakást az tudja fizetni a 80-200 ezer forintosat ugye????? Szerencsétlen tudatlan ostoba bagázs!!!!!!!!! Sokkal nagyobb dolgokkal meg lehetne szorongatni a polgármestert meg a bandáját! Csak épp nem láttok tovább az orrotoknál! Valaki bedobott egy labdát amit ti tovább pattogtattok, mert lusták, tudatlanok és buták vagytok! Grat!
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
igazságot 46 2010.12.02 20:56:35
@NS: Kedves Petyula!
Kedvesnek éppen nem vagy mondható! Felháborít, h ennyire nem érted, nem akarod megérteni azokat akik fel vannak háborodva és jogosan! Gondolom nekik dolgozol, vagy velűk, de nem is ez a lényeg! Szerintem, mikor létrehozták a játékot, tudták mit csinálnak! Most mikor hiba van, senki nem mond szinte semmit! Magyarázd már el, hogy miért nem látja a napot, annak, aki pl 5000Ft-ot költött erre a játékra, és semmije sem maradt! Mind a tallérjait, mint a dollárjait elvesztette! Ha ennyire nem urai a helyzetnek, szűneteltessék a játékot, és ne hagyják, h a gyanútlan ember feleslegesen költse a pénzét a semmire! Mellesleg, engem is vissza dobott a 11. szintről, elvette a tanyám, a tallérjaim, és a dollárjaim! Mindezek után már csak arra vagyok kíváncsi, vissza kapjuk e az eredeti állapotot? Mikor? És persze, h kárpótolnak e valamilyen módon minket, legyen az bármilyen kicsi is! Jah még csak annyi, hogy a tapasztalat pontokat sem számolja már!
űdvözlettel: Vera:-((((((