Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellátó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy adventi naptár, aminek garantáltan minden férfi örülne. A Porsche Design adventi naptárának 24 ablaka egy-egy pazar cuccot rejt. De mit? Talán egy luxusjachtot? Napszemüveget 18 karátos arannyal díszítve? Karórát 800 alkatrésszel szerelve? Dizájntollat, báránybőt…..
Válság van, mindenki úgy próbál pluszbevételt szerezni, ahogy csak tud. Íme az IKEA módszere, Imre screenshotjain, a kilnecszeres ugrás válságos körülmények között is rekordgyanús...
S. Petra küldte át mailben ezt a tök érdekes hírt, ami a Digitimesra, a világ egyik legjobban értesült techújságára hivatkozva ír az iPad 2-ről.Ezek szerint alapvetően öt fontos változásra lehet számítani az első generációhoz képest, és ezek majdnem mindegyike valamilyen…..
Critical Miss Latin ország vagyunk 2010.11.29 07:16:00
Más magyarázatot nem tudok arra kitalálni, hogy mennyit képes késni a magyar. Olyan úrias tempóban élünk, mintha nem lenne a világon semmi dolgunk, minthogy lecsöngessünk Jean-nak.Kérdem én, miért jó, ha a korábban itt már megénekelt hat órára meghirdetett Ízakadémia csak fél…..