Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Browning

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A Bors egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy Puzsér Róbert "ellenállhatatlan ajánlatot kapott" az RTL Klubtól egy saját show-ra. Puzsérrel Fábryt akarná pótolni a csatorna, olyan saját show-t vezethet majd, amelyet a személyére szabtak. A csatorna egyik munkatársaként…..
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
Hogy miért veszélyes és demagóg Orbán Viktor javaslata a pártok állami támogatásának felfüggesztéséről, azt a múlt héten megírtam én is, Scheiring Gábor és Jávor Benedek is. Legyünk azonban most konstruktívak. Vegyük egy percre komolyan, hogy a miniszterelnök valóban azért…..
Állat, hogy itt forog a Die Hard 5, vagy mennyi, végre valamiképpen felkerülhetünk a nemzetközi filmipar térképére. Vagy a nemzetközi filmművészet térképére. Mert mostanában másképpen úgysem jön össze. Itt forgat Willis apuka. Ápolatlan arc, filmjei harmadik percében talpig…..
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Az m1-en, a csütörtöki DTK show-ban (21:25) láthatják először a magyar tévénézők Rakonczay Gábort azután, hogy hatvan napnyi kenuzást követően kikötött a közép-amerikai Antiguán. Az MTVA közleménye és D. Tóth Kriszta a Blikknek adott interjúja szerint is véletlenül jött…..
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Bende Adrienn a kifutók után a szezonnyitó futamtól fogva Schumiék mellől a képernyőn domborít.Vasárnaptól már nem Palik László, illetve a gyenge Palik-klón Czollner Gyula kommentálásában láthatjuk a Forma-1-es szezont, a száguldó cirkusz ugyanis visszatér a köztévére. Nem…..
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
A kerékpárnak nem igazán kell a téliesítés, a kerékpárosnak viszont annál inkább. Extrém hidegben pláne. Természetesen akár mínusz 20 fokban is lehet bártan biciklizni, sőt van, aki kifejezetten szereti az ilyen fajta kihívásokat, de a felkészülést akkor is komolyan kell venni.…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Szorosabbra fűzi viszonyát a Dumaszínházzal Fábry Sándor. A humorista, író, műsorvezető, dramaturg, show-mester számtalan vendégszereplés után a társulat állandó tagja lesz. A kapcsolat persze nem új keletű, hiszen ezzel a lépéssel az alapító tagok egyike tér vissza. Fábry…..
A Médiatanács ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott "Világ-panoráma" című műsora miatt (itt megnézhető), mivel a médiaszolgáltató megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára…..