Regisztráció Blogot indítok
Adatok
15 perc hírnév

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége nem nevezhető erősnek, sőt kifejezetten gyenge lett. A Narnia harmadik része csúnya bukta és Az utazó sem szerepelt jól a kasszáknál.Új bemutatók:C.S. Lewis Narniában játszódó fantasy regénysorozatának a filmváltozata a Walden Media és Walt Disney Pictures berkein…..
Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp egy ideje már tervezgeti A szállító (The Transporter) sorozatot, amely a Jason Sthatham főszereplésével készült hasonló című filmtrilógián alapulna. Már találtak is egy amerikai csatornát, aki beszállna a szériába, de Bessonék azt nem…..
15 perc hírnév 2010.12.13 19:46:31
„Kevesen tudják, hogy az Astoria néven közismert kereszteződés hivatalosan nincsen elnevezve. Jelenleg használatos neve a kereszteződés sarkán álló szállodáról honosodott meg, a metróállomás 70-es évekbeli elnevezése ehhez a helyzethez alkalmazkodott.Forrás:…..
 „Megtanultam a leckét.” - ez a mondat Ben Affleck száján csúszott ki nem is oly rég, hozzátéve, hogy nem az effektek meg a hatalmas költségvetés a lényeg, hanem a történet. Egy film esetében a sztori számít, a többi más csupán mellékes és ezért is döntött…..
15 perc hírnév 2010.12.05 14:27:20
@Swarm: Miért nem hatásvadász? Az rohadt életszerű hogy valaki egy halott kislány miatt, akit nem is látott soha, depressziós lesz, meg elbaszódik az élete. Hatásvadász baromság.
Az okok prózaisága nem akadályozza meg a következmények költőiségét… Mérő László legújabb könyvében (Az érzelmek logikája) olvastam ma éjszaka ezt a mondatot, egy azt megelőzően hallott, csodálatos hangnak köszönhetően talán inkább lírára, semmint prózára…..
15 perc hírnév 2010.12.05 10:33:19
@ó jaj: Ja. Bajnai nem csinált semmit, csak IMF-strómanként, az IMF összes kívánságát parancsnak vette. Ezen kívül szétlopta a Wallist (ezzel együtt libatenyésztő vállalkozások százait tette tönkre), halálba kergetett 12 embert.
"ki tudja mikor lesz megint ilyen miniszterelnökünk :("

remélem soha. Azért jó nézni mennyi ember hiányolja a megszorításokat :)
Elkészült az új alkotmány koncepciója – írják a lapok. A tervezet hozzám is eljutott, és bár több újdonságot is tartalmaz, ha valóban ennek szellemében készül el az új alaptörvény, akkor két jövendölést (egy félelmet és egy reményt) biztosan nem teljesít majd be.…..