Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bőrmók

0 bejegyzést írt és 1567 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
bőrmók 2016.03.23 11:24:36
@B3T3G: oan vagy. Hadd röhögjünk már egy kicsit ezen a szánalmas szar szemét orbánseggnyaló amatőr bóvlitévén
A részlet a Gazdaságpropaganda Gazdasági Minisztérium mai közleményéből van (becsszóra), amelynek kapcsán értelmezésért esedezünk. Először a kommüniké. Javasoljuk az RTL Csoport vezetőinek, vizsgálják meg, hogy a magyar gazdaság egyik legfontosabb és legprofitábilisabb…..
Nem lennék meglepve, ha a trafik pályázatok elbírálásáról készült jegyzőkönyveket meg dokumentációt akkor kezdték volna el nagyüzemben gyártani a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, amikor a DK kiperelte a nyilvántartást a bíróságon. Bassza meg, most már tényleg csinálni…..
bőrmók 2014.08.10 22:48:25
@Szelid sunmalac: Jaaa, ők most kaptak egy stadiont
Karen Abad kaliforniai fotós Indianába ment látogatóba barátaihoz, és mivel az idő igen hűvös volt kint, valami mással próbálták elütni az időt bent: a kreatív fényképész Oliviát, barátnője kisbabáját öltöztette be különböző amerikai tévésorozatok…..
bőrmók 2014.03.13 22:57:30
@nevetőharmadik: "Olívia"?? Szegény gyerek. Az anyukája egy valóságos istencsapása.
Tegnap az egyik lépcsőházban leérkeztem az V. emeletre, épp csöngettem volna, amikor nagy svunggal érkezett lefelé egy fiatalember a hatodikról, kezében mappával és ajánlóívekkel. Megtorpant: - Te is aláírást gyűjtesz?- Szia. Igen.- Melyik pártnak?- 4K! És te?- Fidesz.-…..
bőrmók 2014.02.20 15:51:43
@Mária: Te mikor keseredtél így meg? Régebben egy egész színvonalas blogot vezettél, most meg indulatszavakat használsz érvelésre is.
bőrmók 2014.02.20 16:03:35
@kézműves étcsokinyuszi: és the hallod az online kamerán, hogy hülyeségeket beszélnek?
bőrmók 2014.02.20 16:39:30
@kézműves étcsokinyuszi: de akkor mit ellenőrizzek rajta?
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
bőrmók 2014.01.22 17:06:32
@Fazakas László: komcsi vagy
Most, hogy létrejött az összefogás, és eldőlt, nem Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt, sokan nyilván automatikusan vesztesnek, losernek tekintik Bajnai Gordont. Vesztesnek gondolhatják azért is, mert Bajnai Gordon a zászlóbontásakor ama bizonyos október 23-án azt…..
A rezsicsökkentős kormányzati propaganda nagyon ütős. Ne vessetek meg NERtársak, de még rám is hatott némiképp: midőn így nem sokkal szilveszter után számba venném a 2013-as év történéseit, az első ami beugrik az a rezsicsökkentés. Az e körüli kommunikáció valami abszurd…..
bőrmók 2014.01.06 20:29:58
@­DezInf: "bezzeg"? Tehát elismered, hogy a rezsicsök kamu?
bőrmók 2014.01.06 20:32:56
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te meg egy seggnyaló, gondolkodni képtelen, kritikátlan faszfej vagy.
bőrmók 2014.01.06 20:42:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Legközelebb nézd meg hogy mire kaptad a választ, mielőtt házhoz mész a lófaszért
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Előre szólok: alábbi soraimmal lehet, hogy jelentős naivitásról teszek tanúbizonyságot. Ezúton arra kérek ugyanis egy kormánypárti politikust, hogy gondolja át álláspontját egy tervezett állami nagyberuházásról. Pedig egy ilyen kérés normális esetben, rendes demokráciában…..
bőrmók 2013.12.30 22:34:33
@Papírzsepi: Egy szempont: Nagymarosnál mindig van víz, itt viszont alig lesz hó. Hó nélkül pedig nagyon csúnya lesz. Remélem segítettem.
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
"Senki nem ért semmitA nőm például engemAz orvosok a haláltMinden milyen csendbenVeszi tudomásulHogy nincsen megértveVagy megvan, de mit is mondjonAz értő a fénybe érveSenki nem mond semmitJúdás is csak csókolJézus visszanéz ráMindent, mindent tud a csókrólBeszél, aki…..
Szilágyi Péter Az aluljáróban 2013.12.12 12:14:15
Az utóbbi időkben nagyon sok szó esik hajléktalan embertársainkról. Sokan írtak már arról, hogy mennyire kegyetlenek a hajléktalanságot kriminalizáló kormányzati és önkormányzati intézkedések, sok szó esett arról is, hogy milyen eszközökkel lehetne segíteni ezen…..
bőrmók 2013.12.13 15:34:20
@tejcsokoládé: Nem kell valakit üveggel hátbavágnod, hogy "kitaszított" legyél. De még csak alkoholistának sem kell lenned. Sokan gondolkodnak úgy mint te, pedig mindenki tudja ezt.
Az egész a felelősséghárításról szól.. ürügyet keresel, hogy ne kelljen ránézded ezekre az emberekre, hogy ne kelljen egy pillanatra sem belegondolnod, mi történik velük. Kicsit megértem ezt is, de elszomorít.
bőrmók 2013.12.13 23:12:08
@monddazigazatmar: igen, köszönöm, én is olvastam
bőrmók 2013.12.13 23:27:34
@Szilveszter Horváth: múltkor egy hajléktalan beszélgetett mellettem egy fickóval egy megállóban, és elmondta azt, amit már máshonnan is hallottam, nevezetesen hogy az éjszakai szállónál az utca is jobb, még télen is.
És igen, mondjuk ki: ez egy beteg társadalom. Ha valaki a földön fekszik, abba itt belerúgnak, nem csak átvitt értelemben.
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
A Békemenet tejföl, Nemleszünkgyarmat löncshús és a Nemfélünk kóla a slágertermék. A CBA és a Békement szimbiózisának következő állomásaként a „magyar üzletlánc” polcain hamarosan megjelennek a Békemenet-emblémás termékek. Ezeket kizárólag a Békemenet…..
A TV2 diadalmas sajtóközleményt adott ki, hogy a TV2 Tények című műsora a hírfogyasztás origója.Sajnos ez minden szempontból szomorú, főleg ha még igaz is."A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy a magyar lakosság 80%-a minden új információt az elektronikus médiából…..
bőrmók 2013.10.31 10:45:41
@vontod75: de ez vajon miért Magyarországon van így?
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
bőrmók 2013.10.30 21:40:37
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
bőrmók 2013.10.10 13:46:45
@Dzoltán55: De ha nem veszik észre, hogy ez mennyire gáz, akkor ugyan mit érdemelnek meg?
bőrmók 2013.10.10 13:47:41
@csavari: leülhetsz kisfiam, de előbb itt egy saller
Őrültnek nevezte Fónagy János államtitkár mindazokat, akik nem támogatják vagy éppen kritizálják a kormány rezsicsökkentését vagy ahogy mostanában nevezik, rezsiharcát. Mivel Fónagy János bizonyosan nem őrült, sőt egy elég logikus, józan gondolkodású kormányzati…..
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
bőrmók 2013.10.02 11:14:04
@lengyilány: korrekt
Az alábbi publikáció a tekintélyes The Telegraph online hasábjain jelent meg. Szerzője, Matthew Norman maga is ateista, és ezzel a glosszával szólítja meg az ateizmus pápájának is nevezett Richard Dawkinst, aki egy Twitter-üzenetében azon élcelődött, hogy egy amerikai egyetem több…..
bőrmók 2013.09.26 11:11:57
@quodlibet: Mondjuk ez nem igaz, mert például a matematika, csillagászat sokat gyarapodott az iszlám világban, még jóval Newton előtt.