Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragon7609

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matt Damon korábban többször is nyilatkozta, hogy csak abban az esetben térne vissza a Bourne-filmekhez, ha a korábbi két filmet (Bourne-csapda, -ultimátum) rendező Paul Greengrass-szel dolgozhat együtt. Azonban sem ő, sem a rendező nem látott akkor több fantáziát Jason Bourne…..
Mi az úristen jöhet még a múlt heti katonai kiképzéses, meditációs, tetemrehívós epizód után, kérdezheti joggal az ember, nos, jelentem, sikerült egy újabb rozsdás lapáttal rátenni az abszurditás szarszagú halmából, nem csalódtunk Dzsoniban ezen a héten sem. Menten azzal…..
Magánrepülők, luxusautók, jachtok, pezsgőritkaságok és partizás minden mennyiségben – körülbelül ez a kép él a legtöbbünkben, ha az aranyifjak életére gondolunk. És nem is tévedünk nagyot. Persze mit ér a gazdagság, ha nem lehet villogni vele – gondolhatták a…..
dragon7609 2012.07.20 15:20:03
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered:
azért én arra vigyáznék a helyedben, nehogy a szél visszafújja a fost....... a barbie járgányra.
Gyerekszoba Az igazi Barbie és Ken 2012.06.26 12:32:00
Mindig is sejtettük, most pedig Dina Goldstein In the Doll House című fotósorozatának köszönhetően bizonyosságot is nyerhettünk, hogy Ken meleg. Amivel semmi probléma, ha közben nem kedvenc Barbie-nkkal élne házasságban. Kislányként sem a férfi megtestesítője volt számunkra Ken,…..
dragon7609 2012.06.27 09:39:42
@Bicepsz Elek:
ez kva jó, tök jót nevettem...
amúgy tényleg zseniális és beteg is egyben de tetszik, tényleg olyan mintha barbiek lennének.
... akkor minden valószínűség szerint kimondottan jól néz ki és a rá oly jellemző semmibe meredő arckifejezést is hanyagolja. És valóban. A Vanity Fair júliusi számában - amelynek a címlaplánya is ő - a képek többségén kifejezetten jól mutat és egy cseppet sem bamba. Ez…..
dragon7609 2012.06.14 07:45:12
@victor vacendak:
egyet kell hogy értsek veled. az a véleményem, hogy az első kép még úgy ahogy jó, bár ott valami számomra tök furi cuccban van, mégis az a kép a legjobb, az a fekete fehér, ott még tényleg nem igazán lehet rájönni hogy ő az, de a többin igen. főleg a második meg a harmadik. az teljesen ő. kb. nekem az jön le mindig ha őt nézem mintha drogozna.
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
dragon7609 2012.06.14 07:40:25
@Amorphis:
Teljesen egyetértek!
mindenkinek szép napot!
     Lily Collins neve eddig nekünk csak a papa vezetékneve miatt volt ismerős, őszintén bevalljuk. Pedig a 22 éves lány színészi karrierje most már magasan ível felfelé. Tavaly az Elhurcolva című filmmel robbant be a mozikba, a Twilight-ból ismert…..
   Ilyenek voltak - ilyenek lettek. Szerinted sokat változtak a kezdeti vörös szőnyeges szerepléseik óta? Sorban: Sandra Bullock, Angelina Jolie, Kate Winslet, Julia Roberts, Reese Witherspoon, Michelle Williams és Charlize…..
 Miután megnéztük a kiskunmajsai CGI szakkör mestermunkáját a Hydrát hamarosan indul a Zslive.Kezdődik! A kis Steven életrajzával indít a Nico, ahol még jampi pajesszal és harci pizsiben nyomja a MESTER!A MESTER aranyos, kis japókat oktat arról, hogy miként is kell pizsiben…..
Jessica Joslin 1971-ben született Bostonban. Gyermekkorában még nem tudta, hogy felnőttként főállású művész lesz belőle. Kislányként valami megfoghatatlanul színes és vonzó vágykép hatására elsősorban tengerész akart lenni, aztán amikor kiderült számára, hogy a…..
Ji Yong-Ho, sok-sok művésztársához hasonlóan újrahasznosít, azonban mindezt szemkerekítően figyelemreméltó módon teszi. A koreai szobrász kedvenc alapanyaga a használt, mások által kidobásra ítélt gumiabroncs, amit sikerül olyan különlegesre formáznia, hogy ha lenne hajam,…..
Tipikus kezdőmondat, de tényleg így volt...Ritter Ottó már gyerekkorában is szeretett rajzolni, mára pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amivel mindig is szeretett volna: rajzol. A Képző és Iparművészeti Gimnázium élvégzése után, 18 évesen már a…..
dragon7609 2011.10.24 10:17:10
Manzárd Café Thaiföldi Alien 2011.08.04 15:55:00
Roongrojna Sangwongprisarn (legfelső kép) bangkoki műhelyének mélyén különleges alkotás készült a közelmúltban. A minden valószínűség szerint fanatikus Alien és Predator rajongó, kizárólag újrahasznosított autó-, motor- és bringaalkatrészek felhasználásával építette…..
Manzárd Café Star Wars ebédre 2011.08.09 11:45:00
Okistugu Kado szusiszakács Oszakai konyháján különleges gasztrocsodák készülnek. A tehetséges séf órákat tölt mindenféle gyümölcsök és zöldségek faragásával, amelyeket végül bambusznyárs vagy fogpiszkáló segítségével tart egyben. A plusz poén és a hírverés…..
Most képzeljük el, hogy Julia Robertset keresztezik egy összekarcolt zsigulival és erre ráhúzzák Daniel Craig arcbőrét. Ő Eric Roberts, aki valóba Julia Roberts testvére. Karrierje egy igencsak szomorú történet, mivel ő fentről esett le. A nyolcvanas évek egyik legtehetségesebb…..
Egy újabb eltékozolt tehetség. Pedig mindene megvolt ahhoz, hogy jó színész legyen. Aranyos pofika, tudod az a típus, akiről lemásolod a matek leckét, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül rúgod fel a tesi órai foci meccsen. Aztán csak ő dugja meg az osztály legjobb csaját. Na ez C.…..