Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DéR

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aligha él olyan ember a Földön, aki a zord tél derekán ne vágyna felhőtlen napsütésre, langyos homokfövenyre, kellemesen simogató hullámokra, kényelmes nyugágyra valahol az örök nyár birodalmában. És aligha akad a Földön még egy olyan vidék, ahol annyira érintetlen, édeni szépségű helyeket találunk,…..
Az elmúlt napokban, hónapban országosan több százezer ember vonult utcára. Itt Vas megyében is több, mint ezren mentek el a szombathelyi tüntetésre. Mégis, sokan nem tudják, miért is tiltakoznak annyian a hidegben: mi most a Momentum által írt, és a demonstráció alapját jelentő 5 pontot igyekszünk…..
DéR 2019.01.04 10:17:50
@Rébusz: Azért vedd figyelembe, hogy még a mostani elcsalt választáson is az emberek többsége nem a fideszre szavazott. A több százezres szám egyáltalán nem túlzó, de nyilván te a kormánymédiából tájékozódsz. Számomra a fidesz rendezvényein lévő tömeg létszám irreleváns, mert tele van ideutaztatott napidíjas határon túliakkal, meg idekényszerített szintén államilag utaztatott vidékiekkel. Ne izgulj előbb utóbb ennek az általad favorizált rezsimnek is vége lesz és nem szépen...
DéR 2019.01.04 10:20:56
@Iamthelaw: Látom fájnak a tények és egyből személyeskedni kezdesz. Ettől undorítóak a fidesz pribékjei, de ne izgulj a csúti dakota sem fog regnálni örökké!
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..
DéR 2018.06.06 13:14:22
@Edmonton2: Viccelsz? Madrid a legélhetőbb legtisztább főváros Európában. Remek éttermek, gyönyörű terek, múzeumok. Nekem sokkal jobban bejött mint Róma vagy Párizs.
Aki napi szinten érdeklődik a politika iránt, az bizony hetek óta várt a tegnapi napra. A két nagy rivális, a jobb- és a baloldal legfőbb magyarországi helytartója, mint Rocky Balboa és Apollo Creed csapott össze (verbálisan) tegnap a Parlamentben. (Igaz, ami igaz, egy sztárboxnak…..