Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissBellyKrisz

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ismét eltelt pár hét amióta szintén rengeteg dolog történt. Először is járkáltunk öltöny után nem keveset. A vőlegény testalkatát illetően talán kivételes eset, keskeny válla van, viszont magas, és vékony. Tehát maradt a varratás, lassan közeleg a próba ideje, szép…..
Ruha lefoglalva, helyszín lefoglalva... El sem hiszem :) Régen jelentkeztem, de nem telt unatkozással egyetlen nap sem azóta. Sajnos volt két temetés is azóta, rokon és ismerősi körben, szóval nem volt felhőtlen a szervezés, és le is lassult egy kicsit emiatt. Még ezek…..
Esküvőszervezés Ruha próbák 2011.04.11 16:43:00
 Folytatódik a dolog... Természetesen a helyszín keresés még nincs lezárva, de mindenki ijesztget, hogy nem lesz már bérelhető ruha, ha nem megyek ennek is időben utána... Alapvetően varratni szeretnék, mert van egy szupi elképzelésem, hogy milyen legyen a szoknya rész, de a…..
Rászántam magam, hogy megosszam mindenkivel az eddigi tapasztaltaimat, úgy érzem hasznos lehet sokak számára, a komolyabb kiborulások elkerülése miatt :) .           Az egész januárban kezdődött :) Az esküvő kiállítás…..
Ezt a süteményt, minden karácsony előtt postán kaptuk az édesanyám nagynénjétől. Élénken él bennem az emlék, ahogy kislányként, apukámmal sorban állunk a Lajos utcai postán és türelmetlenül várjuk, hogy átadja nekünk a postáskisasszony  a csoda süteményt rejtő…..