Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erendil

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a tizenharmadik hét (labor és előadás) posztja. A laborokra az utolsó három hétre már nem írtam ki kötelező törzsanyagot, mert a főtéma a laborgyakorlat védése volt! A poszt funkciója immár a szóbeli és írásbeli vizsgák szervezése.  Megtalálod itt a…..
Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell írni a régi meséket Ó, mondd, te kit választanál ? Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot Mondd, te kit választanál? Ó, mondd, te kit választanál? : István a király - Te…..
"It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology." - http://occupyflash.org/#manifesto (ford. itt) Általánosan igaz szerintem, hogy a katedrális nem versenyképes a bazárral szemben hosszú távon - ha ismersz olyan zárt…..
erendil 2011.11.24 13:06:04
@Painkiller19910110: kedves pain itt most mindegy mi a vád, versenyben vagyunk és ez a lényeg nem fogom kiszolgáltatni a forráskódot olyan embereknek akik szintén harcban vannak ellenünk hogy megnézhessék a csapat gyengeségeit és erősségeit. ezt szerintem te is így csinálnád. és most lehet mondani hogy így igazad van meg úgy igazad van de én ezt a követelést akkor sem látom jogosnak, írtam hogy ha vége a félévnek akkor kirakjuk.
erendil 2011.11.24 16:03:10
@Painkiller19910110: az ilyen szánalmas próbálkozásokra amit művelsz már nem is reagálok, szóval örülj magadnak gratulálok tényleg okosabb vagy mint egy ötödikes mivel te ilyen rafinált furmányos dolgokkal meg tudtál fogni, szép volt csak így tovább Maistro
erendil 2011.11.24 16:19:54
"Alighogy átszállt a határon a győzelem, az a hat-három s fáradtan a nagy drukkolástól ledőlnék, egyszer csak rámszól a rádió és arra bíztat, hogy verset írjak... Hát írok is." Zelk Zoltán: Rímes üdvözlő távirat http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=165709…..
erendil 2011.11.16 13:08:51
data.hu/get/4424848/oraimunka.JPG
labor órai munka szerda 12-14
5 kisbajnoskág
Ez a második hét (labor és előadás) posztja. Főleg focizni fogunk, de a labor elején, hasonlóan az első héthez, megismételjük a Prog1 második laborjának a feladatát, de most a megoldást ne C-ben, hanem Javában adjuk meg. Ehhez a Javát tanítok (1.12. példa - Titkosítás kizáró…..
erendil 2011.09.25 08:37:22
data.hu/get/4259431/incomplete.rcl
itt az rcl file az arancsapatos kép mellé
erendil 2011.09.22 21:49:14
... és elérkezett: indul a félév! Ez itt az első hét (labor és előadás) posztja. Emlékezzünk, hogy a Java-t, mint platformot már bevezettük az elmúlt félév (prog1) során. Sőt kisebb Java programokkal is találkoztunk a C++ vs. Java összehasonlítások során, például a…..
Némi segítséget ad ez a poszt a szóbeli felkészüléshez.A következő "módosító" (finomító) javaslataim az aktuális, a 2010/2011 tanév második félévére vonatkoznak. A tételsor megtalálható a kurzus térképen (flash).Általános megjegyzésekI-IV feltételezi, hogy a…..
Íme a negyedik hullám, de élvezd az elsőt, a másodikat és a harmadikat is! (Ha mást nem mondunk, akkor a szokásos "hegylakó szabály" van: csak egy maradhat, azaz az első vadászé a trófea.) Továbbá, ha mást nem mondunk, akkor a jelen hullám feladatainak megoldását is C,…..
 Avagy a  D betű átka újra lesújtAz egész történet ott kezdődött, hogy az egyetemen volt a Kutatók éjszakája, ahova jelentkeztem szervezőnek, ''hát hol ne szednénk össze új bnőt ha nem itt??'' egyik ismerősömmel email alapján átnéztük iwiw-en illetve facebookon hogy…..
 Ezt a blogot nem azért indítottam, hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzak vele vagy éppen fenyegessek, zsaroljak, ezt csak úgy, hogy le tudjam írni a történeteimet egy helyre. Ezek megtörtént események, szóról szóra úgy, ahogy le lesznek írva. Nem fogok senkivel leállni…..
Ma, 2011. február 9-én megtartottuk az első előadást. Be kell járni! Bár ez nem könnyű, mert 189 ember, bármennyire is jó programozó, nem könnyen fér be kis 120 helyre. Ezt demonstrálja a következő néhány pillanatkép. Jönnek a hallgatók... Még mindig jönnek a hallgatók...…..
erendil 2011.02.10 12:47:52