Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atka001

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Atka001 2013.05.16 06:47:14
@Rüszmeteg: Ugyan az eredetit nem láttam, csak az újat és nekem sem tetszett az új, de egyik jóbarátom nagy kedvelője és tőle tudom, hogy a The Thing nem remake, hanem inkább előzményfilm. Nekem annyi mutatta azt, hogy ez az új előzmény, hogy az utolsó jelenet az újban a régi kezdője (amivel a régi trailere is indít). De nem cáfolom az igazad létjogosultságát :)

Ezt a remake utálatot nem tudom egyébként mire vélni, ugyanis annyira nem borzasztóak ezek a remakek. A Rémálom remake kifejezetten tetszett (az eredetit imádtam), a Péntek 13 ugyanazt a formulát hozza, mint az eredetik (abból a szériából a Jason X az undormány), ugyanez elmondható a Texasi láncfűrészesre is, a Körök és az Átok nálam pl. verte az eredeti japánt (pedig szeretem a japán kreálmányokat is). A Köddel egyetértek, végtelenül unalmas és vontatott, a Viasztestek pedig szódával elmegy.

Ha szavaznom kéne, akkor viszont egyértelműen a 13 kísértetre tenném a voksom. Idáig nem is tudtam, hogy az a valami egy remake, de hogy mennyire egy igénytelen szeméthalmaz, az valami fenomenális. Köszi, ha elolvastátok :)
A laborhoz ajánlott muzsika: http://youtu.be/mNHPv2GJyh8 A 8. labor témája Az alternatív tabella C++ változatának megírása. 5-8 pontért a laboron celebráld a védett LZW binfás programod és a következő "általános" binfa összehasonlítását:…..
A laborhoz ajánlott muzsika a Kasabian - Club Foot: http://youtu.be/nOSuObRNBUA Ezen és a következő héten lazítunk picit - már aki nem véd éppen :) A védés intézménye A védés egy izgalmas aktus, amely során a hallgató a laborközösség előtt sorról-sorra celebrálja a…..
A laborhoz ajánlott muzsika Stirlitz főcímzene: http://youtu.be/7H99FM6S8rU A harmadik labor (márc. 4-i hét) A KÖNYVből olvassuk el a a 115-141 oldalt a 142-187 oldalt ahonnan 3 olyan dolgot kérdezz meg a binomodtól, amelyet nem, vagy nehezebben értesz, a binom pedig próbáljon…..
Kedves Hallgatók, Laborvezetők! Megszületett a várva-várt "interkurzus" megállapodás, bár a sillabuszt még nem tudtam frissíteni, de íme a lényeg a közös számonkérés kapcsán: mindhárom kurzus bead 16 feladatot március 15-ig a közösbe a közös feladatokból történő…..
A félév közepén a védendő (Humán Genomos) programra a z3a7.cpp, z3a8.cpp aktuális verziók szolgáltatták az alapot. Ahogy a számozás is mutatja, ezek együtt finomodnak a védésekkel: ha van valami hiba vagy észrevétel, akkor annak javítása, vagy implementálása lehet éppen a…..